blog-logo

Ghişe se plânge că a pierdut susţinerea PNL Braşov pentru un nou mandat

Ghişe se plânge că a pierdut susţinerea PNL Braşov pentru un nou mandat

Senatorul Ioan Ghişe a declarat pentru Mediafax, că nu mai este susţinut de PNL Braşov pentru a candida pentru un nou mandat, dosarul lui de candidatură nefiind supus votului în partid. Pentru colegiul pe care acesta îl ocupă în prezent a fost vehiculat numele fostului premier Petre Roman, afirmă surse din partid.

În aceeaşi situaţie se află şi deputatul de Făgăraş Gheorghe Gabor. Ghişe susţine că cel care nu îl lasă să candideze pentru un nou mandat este preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, care nu a supus la vot dosarul lui şi pe cel al lui Gabor, şi că numele lor nu se regăsesc pe lista organizaţiei judeţene pentru alegerile parlamentare.

Alte articole:   Angajări fără concurs, la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Burebista'' Brașov

„Au existat mai multe încălcări ale prevederilor statutului partidului,în sensul că nu s-au votat nume, ci s-a votat cu bife, da sau nu, o listă”, a spus Ghişe. Cei doi parlamentari au depus o contestaţie la Curtea de Onoare şi Arbitraj pentru „încălcarea prevederilor statutului partidului”, precum şi la Biroul Executiv Naţional al PNL.
Curtea de Arbitraj va analiza contestaţiile în decursul zilei de mâine, iar vineri va urma decizia Biroului Executiv Naţional al PNL.

Cine e „în cărţi” la PNL

În locul celor doi ar putea candida Daniel Zamfir şi Bogdan Cristescu, doi membri PNL de la Bucureşti, ale căror candidaturi au fost aprobate de Biroul Judeţean. Un alt nume vehiculat pe listele cu candidaturi este cel al fostului premier Petre Roman, potrivit unor surse din partid.  PNL Braşov va anunţa candidaţii abia joi, deoarece se aşteaptă încă rezultatul contestaţiei depuse de Ioan Ghişe şi Gheorghe Gabor.

Alte articole:   Când se termină pandemia. Răspunsul prof. dr. Adrian Streinu Cercel

PNL Braşov va avea şase candidaţi la alegerile parlamentare, trei pentru senatori şi trei pentru deputaţi. Până în prezent au fost anunţate următoarele candidaturi: la Camera Deputaţilor – Mihai Donţu, în Colegiul 3 Rupea – Codlea, Daniel Zamfir, în Colegiul 1 Făgăraş – Victoria, şi pentru Senat, Sebastian Grapă în Colegiul nr. 1 Făgăraş – Rupea. Alte două nume sigure sunt Marius Neculoiu, managerul Spitalului Judeţean Braşov, pentru Senat şi Ligia Marin pentru Camera Deputaţilor, însă nu au fost stabilite colegiile unde vor candida.

Distribuie dacă îți place!
 1. Cancescu considera ca Petre Roman sau Daniel Zamfir ori Bogdan Cristescu (niciunul din ei nu este brasovean) ne reprezinta interesele mai bine decat Ioan Ghise ???

  Reply
 2. IN atentia d-lui Ghise Ioan! Din pacate, Cancescu Aristotel & Grapa Sebastian au stricat imaginea PNL Brasov, prin activitatile lor ilegale, pentru care sunt anchetati inclusiv la DNA Brasov; ar fi mai bine sa plece pentru a lasa locul membrilor PNL cinstiti.
  Cei doi sunt o rusine! Se vede si dupa figurile lor, halul in care au ajuns.

  Reply
 3. toti sunt pentru buzunarul lor jigodii

  Reply
 4. au distrus toata industria brasovuluisi acum vreti votul la munca cu voi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.