Vine circul la Brașov! Ăla pe bune!

Vine circul la Brașov! Ăla pe bune!

Circul Acquatico Bellucci revine la Brasov, in parcarea centrul comercial Carrefour, de pe Calea Bucuresti nr. 107, cu un spectacol zilnic de la ora 18.00, iar sambata si duminica cu doua spectacole, unul de la orele 15.30 si al doilea de la orele 18.00.

Spectacolele vor avea loc în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie.

Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii Circului aduc la Brasov un spectacol foarte premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.

„Prezentam in program «Pirații – în cautarea fericirii fara sfarsit», un spectacol unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe a visa“, spun administratorii Circului.

Alte articole:   Scafandrii ISU Brașov, intervenție în cazul unei ambarcațiuni eșuate la Eforie

Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck îi insotesc pe spectatori intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori.

Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si pirania rosii din Amazon.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. deci costa 70 de lei 2 bilete cu oferta de pe groupon?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate