blog-logo

Nereguli la Poliția locală Codlea

Nereguli la Poliția locală Codlea

Foto: blogul lui Erwin Albu

Conflict deschis la Poliția locală, unde șefa instituției, Elena Szinatovici numită pe post pe criterii doar de fostul primar al urbei, închide ochii și plătește ore de noapte unor șefuleți care încasează banii, dar dorm bine-mersi în patul lor.

„La sesizarea mai multor agenți de a intra în posesia pontajelor în cadrul serviciului executat la poliția locală, viceprimarul Urdea Virgil i-a chemat pe aceștia la primărie pentru a le arăta pontajele pe luna septembrie. Atât vicele cât și agenții prezenti au ramas stupefiați de faptul că în pontaje figurau cu ore de noapte și șefii de compartimente, dar și alți agenți care lucrează doar pe timp de zi, program de 8 ore, între  6.00-14.00. Viceprimarul a spus că va avea o discuție cu șefa poliției locale, doamna Szinatovici Elena, pentru a-i cere explicații vis a vis de planificarea oamenilor în serviciu și orele nejustificate. A doua zi șefa poliției locale Codlea a început să facă presiuni asupra celor patru agenți, amenințându-i că va avea ea grijă“, notează codlea-info.ro, unde găsiți mai multe amănunte pe această temă.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!

O altă problemă este cea a autoturismului de serviciu folosit de către doi dintre agenții preferați ai Elenei Szinatovici în scopuri personale. După orele 14, celorlalți agenți nu li se permite folosirea auto în interes de serviciu pe motiv că nu există carburant, cu toate că primăria alocă o cantitate suficientă, aproximativ 220 litri/lună. Dar mașina nu se mai mișcă din fața sediului poliției.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!
  1. Si oare se musamalizeaza treaba ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate