blog-logo

Doi brașoveni, arestați pentru furturi auto din Buzău

Doi brașoveni, arestați pentru furturi auto din Buzău

Polițiștii au pus capăt unei serii îndelungi de furturi din autoturisme, înregistrate pe raza municipiului Buzău, în ultimele două săptămâni. Doi brașoveni au fost reținuți la scurt timp după comiterea unei spargeri, ei fiind suspecți în opt astfel de cazuri de furt din autoturisme. Ei furau stațiile radio și aparatura electronic de pe bordul mașinii.

O patrulă din cadrul poliţiei municipiului Buzău i-a observat când se îndreptau către un taximetru cu numere de Braşov. Poliţiştii au încercat să îi legitimeze pe cei doi, însă aceştia au fugit, abandonând mai multe obiecte pe care le aveau asupra lor. Au fost prinși la scurt timp și s-a stabilit că sunt principalii suspecţi în cazul a două furturi din autoturisme, comise doar în acea noapte.

Alte articole:   Crearea unui sistem de management integrat al deșeurilor, unul dintre cele mai importante obiective ale ISO Mediu Brașov

Oamenii legii au stabilit că suspecţii au spart geamul lateral al unei maşini parcate pe o stradă din municipiu şi au sustras o staţie de emisie-recepţie şi o unitate DVD player portabilă, bunuri pe care le-au abandonat atunci când au fost observaţi de poliţiştii care au încercat să îi legitimeze. Ulterior, anchetatorii au stabilit că cei doi sunt principalii suspecţi şi în cazul altor şase furturi din autoturisme comise în noaptea de 26 spre 27 septembrie 2012. Au fost sustrase atunci trei staţii de emisie-recepţie, două antene, un radio-CD auto, un portofel cu documente şi alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 3650 de lei.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire

Judecătoria Buzău a emis pe numele celor doi brașoveni mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate