Rugby: Olimpia Bucureşti – CFR CSU Braşov 50 – 13 (10 – 10)

Rugby: Olimpia Bucureşti – CFR CSU Braşov 50 – 13 (10 – 10)

Foto: 7sport.ro

Abia minutul 44 a adus conducerea pentru braşoveni pe tabela, cand Dragos inscrie pentru 13 – 10 pentru CFR CSU Brasov in meciul de sambata cu Olimpia Bucuresti.

Din păcate, după acest moment, braşovenii au fost pe nicăieri. E imposibil ca 44 de minute sa fii la acelasi nivel cu Olimpia si apoi sa iei 40 de puncte fara sa mai ripostezi. De unde in prima repriza ne-am aparat si ne-am batut de la egal la egal cu gazdele, a urmat dezastrul din partea a doua a meciului, lucru care ne-a aratat ca avem de munca la capitolul pregatire fizica, notează rugby-brasov.ro.

Au jucat pentru CFR : Asimine (Rosu), Simineti A., Navrea – Rusu, Nica – Pricop, Matei, Simineti B. – Ravar, Dragos – Stefanescu, Pistea – Cioclu (Vatra) , Stefan, Coti. Urmeaza peste 2 saptamani deplasarea de la Navodari, in care putem sterge impresia defavorabila lasata in repriza a doua a acestui meci. In clasament conduce Olimpia cu 5 puncte + 37 esaveraj, urmata de CFR Brasov 5 puncte esaveraj 0, iar pe ultima pozitie CS Navodari cu 0 puncte.

Alte articole:   Sprijin financiar de la Guvern pentru părinți în cazul suspendării cursurilor într-o şcoală
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate