MRU l-a bătut în cuie pe Puchianu pentru alegerile parlamentare

MRU l-a bătut în cuie pe Puchianu pentru alegerile parlamentare

Premierul de trei luni al României, Mihai Răzvan Ungureanu, venit la finele săptămânii trecute la Brașov, i-a anunțat pe cei din Forța Civică de la Brașov că la nivel județean PDL le-a permis să aibă un singur candidat.

Acesta va fi liderul filialei județene, Dumitru Ioan Puchianu, fost deputat PDL, partid din partea căruia a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2008. A pierdut în favoarea liberalului Aristotel Căncescu. Ulterior a trecut la PNL, unde a fost președinte al organizației municipale. Cu un an înainte de alegerile locale din acest an, Puchianu a părăsit și PNL și a devenit independent.

De pe această poziție, a încercat iar să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean. A renunțat înainte de data alegerilor, după ce PDL, formațiune care inițial l-a sprijinit, s-a reorientat spre alt „independent“, Nicolae Țucunel, susținut nu doar de PDL, ci și de o mare parte din PSD, partid din care a făcut parte.

Odată cu apariția Forței Civice, Puchianu a început organizarea filialei la Brașov, cu ajutorul căreia speră să obțină un nou mandat de deputat.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Rezultate BAC 2020. Brașovul, locul 4 în țară. Promovabilitate de 100% la două licee
Loading...
loading...
  1. care psd l-a sustinut..??? a lu ponta sau gioana-nita…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.