blog-logo

Mircea Badea, enervat de aglomeraţia de pe DN 1

Mircea Badea, enervat de aglomeraţia de pe DN 1

Sătul de aglomeraţia din Capitală,  Mircea Badea a ales să respire aer proaspăt de munte, aşa că a venit în weekend în Poiana Braşov. Drumul spre munte a fost cum a fost, însă la întoarcere realizatorul tv de la Antena 1 a avut parte de o … surpriză: veşnica aglomeraţie de pe DN 1.

Imediat ce a avut parte de o astfel de „aventură“, Mircea Badea şi-a adus aminte de confuzia pe care a făcut-o preşedintele Traiana Băsescu în legătură cu DN 1, care nu este autostradă. În mod evident, coloanele de maşini care se întind pe zeci de kilometri la orice sfărşit de săptămână sunt cele mai importante probe.

Badea a făcut cinci ore şi jumătate la întoarcerea din Poiana Braşov ceea ce l-a enervat teribil.

„Nu mai ştiu pe ce lume sunt. Nu ştiu cum mă cheamă. Mi-a trecut os prin os. Şi nu am condus eu, căci ştiţi, nu mai am carnet. Mai am două zile până să fac o lună şi am trei de stat. Dacă aş fi condus eu, eram mort acum. Era cât pe ce să intru în pană de înjurături. Meltenismul si lipsa drumurilor fac orice deplasare in Romania un cosmar”, a povestit Badea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru că a omorât un animal sălbatic, iar altul a fost sancționat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate