blog-logo

Elena Hach candidează la postul de procuror general al României

Elena Hach candidează la postul de procuror general al României

FOto: ADS Brașov

Potrivit unor surse din ministerul Justiţiei, 11 persoane s-au înscris până la această oră pentru funcţia de procuror general al României şi pentru cea de şef la DNA. Daniel Morar nu a depus candidatura pentru funcţia de procuror general al României, în timp ce Laura Codruţa Kovesi candidează la funcţia de procuror-şef DNA.

Procurorii Gheorghe Moţa, de la Parchetul Gorj, şi Ioan Irimie, de la Serviciul DNA Cluj, şi-au depus candidaturile astăzi la Ministerul Justiţiei, pentru funcţiile de procuror general al României, respectiv procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Alţi procurori care candidează sunt Elena Hach- de la Parchetul Curţii de Apel Braşov, Viorica Stoica- de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Claudiu Dumitrescu, procuror DNA- detaşat şef al Departamentului pentru Luptă Antifraudă.

Alte articole:   Rafila: Se poate să ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi. În secţiile ATI se simte din nou aglomeraţia

Elena Hach este procuror la Parchetul Curţii de Apel Braşov şi cel mai tânăr candidat. Are 38 de ani. S-a ocupat cu supravegherea cercetărilor penale, urmărirea penală şi activitate de judiciar. A fost magistrat de legătură în Italia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate