PP-DD nu va face alianţe pentru parlamentare

PP-DD nu va face alianţe pentru parlamentare

Liderii Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Braşov se pregătesc intens pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liderul formaţiunii, Ionel Fliundra, a precizat că PP-DD nu va încheia niciun fel de alianţă şi va avea candidaţi pentru toate cele 12 colegii din judeţul Braşov. „Suntem un partid care şi-a dobândit singur acest procent în sondaje, dar şi la alegerile locale. Vom vedea după alegeri, eventual, dacă vom încheia parteneriate cu alte formaţiuni”, a precizat Fliundra.

Deocamdată, PP-DD nu şi-a definitivat echipa pentru alegeri, însă, Fliundra a precizat că pentru aceste candidaturi vor fi aleşi: „oameni buni, care au dat dovadă, în primul rând, că pot face ceva pentru ei, dar şi pentru societate”. Dacă la alegerile locale partidul a mizat pe un procent de 15%, pentru alegerile Parlamentare, liderii acesteia speră să vor obţinm cel puţin 20%.

Alte articole:   Cine și în ce condiții poate dona sânge pentru bolnavii de Covid-19. Noi reguli
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. In Brasov PP-DD nu va avea sanse de a avea un procent favorabil. Pana in prezent PP-DD Brasov nu s-a facut remarcat decat ca este la mana PSD/USL Brasov.Exista totusi o sansa de a iesi din anonimat, respectiv daca procedeaza ca Razvan Popa: sa promita ca va acorda gratuitate totala pensionarilor pe RATBv. Pensionarii brasoveni, cum ii cunoastem deja, ii va vota, apoi odata alesi vor intoarce spatele.Doar toti fac asa!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate