blog-logo

Acţiune caritabilă pentru copiii de la „Sfântul Iosif”

Acţiune caritabilă pentru copiii de la  „Sfântul Iosif”

Centrul Cultural Italian Braşov, aflat sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei la Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia „Emil Poenaru”, va organiza o acţiune caritabilă pentru sprijinirea Casei de Copii „Sfântul Iosif” din Odorheiul Secuiesc.

Acţiunea va avea loc sâmbătă, 6 octombrie 2012, şi are scopul de a susţine necesităţile materiale prilejuite de începerea noului an şcolar pentru cei 165 de copii instituţionalizaţi aici.

Instituţia Prefectului Judeţul Braşov vine în sprijinul acestei acţiuni pentru a putea oferi o bucurie cât mai mare copiiilor instituţionalizaţi. Aceşti copii au nevoie de sprijin în fiecare moment, ei nu au bucuria de a trăi într-o familie, ei sunt nevoiţi să se descurce cu minimul necesar şi câteodată le lipsesc lucruri esenţiale. Noul an şcolar presupune multe cheltuieli şi necesităţi de aceea sunt convins orice sprijin, cât de mic este binevenit.  Un gest mic pentru mulţi dintre noi poate reprezenta pentru aceşti copii un sprijin real“, a delcarat prefectul Mihai Mohaci.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 5,55 în municipiul Brașov și 4,39 în județ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate