Stupinarii se plâng că RAT îi izolează de oraș

Stupinarii se plâng că RAT îi izolează de oraș

Locuitorii din Stupini sunt nemulțumiți că mai-marii RAT Brașov au decis desființarea unor trasee care le facilita accesul în municipiul Brașov. Ei spun că monitorizarea pe aceste trasee, în urma căreia s-a decis la renunțarea la ele, s-a făcut într-un context nepotrivit, când lumea era în concediu iar copii în vacanță.

„Practic, oamenii vin la mine și îmi spun că și ei sunt plătitori de taxe și impozite și au dreptul la transportul în comun. Este vorba de cei din zona străzilor Baciului, Fântânii, Fagurelui, până la capăt spre DN13. Am solicitat comsiei de circulație și reprezentanților RAT să vină rapid cu o soluție. Deocamdată am confirmarea că s-a decis prelungirea traseului 41 – Livadă – Biserica din Stupini“, a delcarat pentru newsbv.ro consilierul local Cipirian Bucur.

O altă nemulțumire a stupinarilor este faptul că viața lor a ajuns un coșmar din cauza traficului greu – mașinile de mare tonaj care cară piatră de la balastiera din zonă pentru construirea centurii ocolitoare a Brașovului, cei mai afectați fiind cei de pe străzile Bârsei, Plugarilor și Fagurelui.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Banca Mondială: Brașovul, oraș de nota 10
Loading...
loading...
  1. Azi am avut ondiscutie cu RAT si am identificat o solutie. Linia 41 va avea o prelungire in Baciului- Lujerului. Cred ca asa se vor rezolva o parte dintre probleme

    Reply
  2. Ar fi minunat daca linia 41 ar circula macar din ora in ora pana in capat, la strada Lujerului. La momentul acesta vine doar dimineata, la 6, 7 si la dupa amiaza la 13 si 14. Pentru copiii care merg la scoala si incep la ora 12 orele nu exista mijloc de transport, ei trebuie sa mearga pe jos aproape 1 km pana la statie la troita. Am aprecia daca s-ar face ceva in sensul acesta. Va multumim.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.