Grigorescu spune că Forța Civică nu se va subordona PDL

Grigorescu spune că Forța Civică nu se va subordona PDL

Prim-vicepreședintele Forței Civice (FC) Brașov, Sorin Grigorescu, a anunțat că au început negocierile în plan local cu membrii Alianței România Dreaptă (ARD), respectiv cu PNȚCD, pentru desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare.

„Cu PDL ne conservăm pentru momentul când vor fi finaizate negocierile la nivel central, când vor exista criterii clare, și vor fi împățite locurile eligibile, parțial eligibile și neeligibile. Facem eforturi ca până la începerea campaniei electorale să ajugem în toate localitățile. Am început cu mediul urbam, dar nu vom uita nici localitățile rurale. Și pwentru că se lansează tot felul de zvonuri, vreaă să precizez că nu vrem să fim în această alianță nici vagon, nici second-hand. Vom fi parteneri loiali, dar egali. (…) Nu suntem servanții nimănui și nu vom accepta o poziție de subordoare“, a precizat Grigorescu.

Alte articole:   Gripa sezonieră și vaccinarea

Ultimele achiziții ale FC, prezentate la conferința de presă de astăzi,  sunt fostul șef de cabinet al șefului Poliției, Emil Rada, inginer de profesie, care a activat în Poliția Economică și care de trei ani este pensionar, dar și un om de afaceri, Liviu Dragnea.

Distribuie dacă îți place!
  1. oooo!!! ce curaj? egalii pdl-ului? cand george o sa zica liniste si servantul si baiesul si orice noua achizie, care atentie-are obiceiul sa dea din casa, o sa ia pozitia-la picior. nu sufla nimeni in orice alianta in care si georgica…sifoane de astea de la purtatori de sorturi ce cumpara gruparea..nu halim…poate in bartolomeu, la chiriches, unde totul e pe care tipa mai tare…poate acolo sa mearga ursu…domnu avocat pseudotelevizionac ne jigneste neuronu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate