blog-logo

FOTOGALERIE Brașovenii din echipa României, campioni mondiali la pescuit crap!

FOTOGALERIE Brașovenii din echipa României, campioni mondiali la pescuit crap!

Dupa 13 participari consecutive la Campionatele  Mondiale de pescuit la crap FIPS, unde s-a aflat de doua ori pe treapta secunda a podiumului, nationala Romaniei castiga anul acesta titlul suprem.

Finalul concursului a fost unul de infarct in care orice peste a fost foarte important. In ciuda faptului ca am condus autoritar doua sectoare, totul s-a decis in ultimele secunde ale competitiei.

In cel de-al treilea sector am reusit in final sa totalizam in final 4 puncte si cu un total de 6 puncte Romania a castigat medalia de aur. Pescarii care au reusit superba performanta sunt brasovenii de la Energy Carp. La individual Romania reuseste sa adauge inca 2 medalii, cea de aur si cea de argint pe sectorul A prin  Fasie Stefan si Roman Felix, respectiv sectorul C, Lukacs Claudiu si Ureche Catalin.

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele

Peste 200 de concurenţi din 20 de ţări au pescuit zi şi noapte pe Lacul Corbu pentru a ieşi învingători. Captura oficială a pescarilor români este de 1657,50 kg. Pe locul secund se află Bulgaria, cu 1261,47 kg, urmată de Serbia cu 1114,38 kg, Portugalia cu 980,42 kg, şi Moldova cu 812,03 kg. Africa de Sud este pe locul şase cu 808,05 kg. După plecarea întârziată a sectorului B, iată că echipele României şi-au asigurat locul unu la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012. România trebuie doar să-şi apere poziţiile din clasament şi să-şi dovedească măiestria, scrie replicaonline.ro.

De menţionat că, pe parcursul competiţiei, la standul 9 al românilor a fost necesară o intervenţie medicală. În echipa României unul dintre sportivi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Claudiu Lukacs s-a tăiat la mâna stânga în coama unui crap. Rana nu a fost foarte adâncă, dar, pentru a evita riscul unei infecţii, asistentul SMURD a dezinfectat-o imediat, Claudiu Lukacs fiind capabil să continue competiţia bandajat la mână.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov: Atenție la obstacolele din trafic!
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.