Gazeta Brașovului, „drogată“ de Andronache cu voturi pro. Sau contra??

Gazeta Brașovului, „drogată“ de Andronache cu voturi pro. Sau contra??

Gabriel Andronache

Că unii candidați la parlamentare „este “ disperați, este un lucru firesc. Au băltit-o patru ani și nu au făcut nimic. Au mai venit pe acasă șiu au dat-o pe concursuri de panseluțe afișate la ferestre. În rest, pentru popor, au ars-o aiurea, că așa le-a diktat partidul.

De exemplu, Gabriel Andronache, a votat – deja repetăm – pensii, salariile bugetarilor, indemnizațiile mămicilor etc. Băiatul a tăiat tot ce mișca, dacă era ordin de la împărția Băsescu – Boc – MRU. Ultima gogomănie a fost votul contra împotriva majorării indemnizațiilor pentru mămici, în timp ce guița (e un termen neacademic, dar în condițiile date și a ceea ce a făcut, probabil este potrivit) că Guvernul Ponta nu crește pensiile tăiate de Boc.

Alte articole:   ,,Oameni şi datini”, concurs naţional de fotografie etnografică, la Centrul Cultural Reduta

Cum a votat personajul, e pe pagina lui de la Camera Deputaților.

Culmea este că, deși pare incredibil, disperarea de a dezinforma alegătorii este atât de mare, încât apar enormități incredibile.

Ligia Marin (candidat USL la Camera Deptuaților pe colegiul lui Andronache) iese la rampă și îl acuză pe traseistul PNL-PDL Andronache de ipocrizie, după ce a votat împotriva majorării indemnizațiilor mămicilor. Dovada? Site-ul Camerei Deputaților. Despre ce era vorba în propoziție, ca lege modificată, găsiți AICI.

 

 

 

 

 

 

 

În replică, site-ul PDL de la local, finanțat de Dumitru Ioan Puchianu (omul șefului spionilor din România, Răzvan Mihai Ungureanu), vine cu o făcătură prin care „demonstrează“ că Ligia Marin minte, iar omul a votat pentru.

Alte articole:   Boncănitul cerbilor, spectacol în pădurile Brașovului (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este jenant, într-adevăr, pentru că am accesat și noi site-ul Camerei Deputaților, iar dacă urmăriți ora și ziua la care Andronache ar fi votat cu DA creșterea indemnizațiilor mămicilor, de fapt a fost supus la vot un alt proiect legislativ: „ PL 244/2012 pentru modificarea și completarea Legii nr.339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanțelor și preparatelor stupefiante și psihotrope“.

 

 

 

 

 

 

Un ultim argument, de la presa națională: ziare.com anunță înainte ca Andronache „să voteze“ la 13.45 majorarea indemnizațiilor mamelor că această decizie a fost votată cu o anumită majoritate.

Alte articole:   Prins de polițiști la volan cu un permis auto falsificat

Acum, după cât îl știm pe domnul deputat Gabriel Andronache ca om serios, nu îl credem în stare de asemenea aberații, dar poate e bine să le mai taie din porția de „iarbă“ celor de la autointitulata „Gazetă a Brașovului“, că se face de râs și nu a cărat o servietă atâta amar de timp ca să fie făcut de râs de amatori…

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Iar ai incurcat legile 🙂 Adoptare PL 59/2012 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.124/2011 pentru modificarea şi completarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială.

    Reply
  2. Si uite cum minciuna are picioare scurte :)) Deputatul asta merita sterilizat :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate