Gazeta Brașovului, „drogată“ de Andronache cu voturi pro. Sau contra??

Gazeta Brașovului, „drogată“ de Andronache cu voturi pro. Sau contra??

Gabriel Andronache

Că unii candidați la parlamentare „este “ disperați, este un lucru firesc. Au băltit-o patru ani și nu au făcut nimic. Au mai venit pe acasă șiu au dat-o pe concursuri de panseluțe afișate la ferestre. În rest, pentru popor, au ars-o aiurea, că așa le-a diktat partidul.

De exemplu, Gabriel Andronache, a votat – deja repetăm – pensii, salariile bugetarilor, indemnizațiile mămicilor etc. Băiatul a tăiat tot ce mișca, dacă era ordin de la împărția Băsescu – Boc – MRU. Ultima gogomănie a fost votul contra împotriva majorării indemnizațiilor pentru mămici, în timp ce guița (e un termen neacademic, dar în condițiile date și a ceea ce a făcut, probabil este potrivit) că Guvernul Ponta nu crește pensiile tăiate de Boc.

Cum a votat personajul, e pe pagina lui de la Camera Deputaților.

Culmea este că, deși pare incredibil, disperarea de a dezinforma alegătorii este atât de mare, încât apar enormități incredibile.

Ligia Marin (candidat USL la Camera Deptuaților pe colegiul lui Andronache) iese la rampă și îl acuză pe traseistul PNL-PDL Andronache de ipocrizie, după ce a votat împotriva majorării indemnizațiilor mămicilor. Dovada? Site-ul Camerei Deputaților. Despre ce era vorba în propoziție, ca lege modificată, găsiți AICI.

 

 

 

 

 

 

 

În replică, site-ul PDL de la local, finanțat de Dumitru Ioan Puchianu (omul șefului spionilor din România, Răzvan Mihai Ungureanu), vine cu o făcătură prin care „demonstrează“ că Ligia Marin minte, iar omul a votat pentru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este jenant, într-adevăr, pentru că am accesat și noi site-ul Camerei Deputaților, iar dacă urmăriți ora și ziua la care Andronache ar fi votat cu DA creșterea indemnizațiilor mămicilor, de fapt a fost supus la vot un alt proiect legislativ: „ PL 244/2012 pentru modificarea și completarea Legii nr.339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanțelor și preparatelor stupefiante și psihotrope“.

 

 

 

 

 

 

Un ultim argument, de la presa națională: ziare.com anunță înainte ca Andronache „să voteze“ la 13.45 majorarea indemnizațiilor mamelor că această decizie a fost votată cu o anumită majoritate.

Acum, după cât îl știm pe domnul deputat Gabriel Andronache ca om serios, nu îl credem în stare de asemenea aberații, dar poate e bine să le mai taie din porția de „iarbă“ celor de la autointitulata „Gazetă a Brașovului“, că se face de râs și nu a cărat o servietă atâta amar de timp ca să fie făcut de râs de amatori…

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Iar ai incurcat legile 🙂 Adoptare PL 59/2012 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.124/2011 pentru modificarea şi completarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială.

    Reply
  2. Si uite cum minciuna are picioare scurte :)) Deputatul asta merita sterilizat :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.