blog-logo

PSD Brașov este în „ceață“ pentru alegerile parlamentare

PSD Brașov este în „ceață“ pentru alegerile parlamentare

Constantin Niţă, PSDOrganizaţia Judeţeană a PSD Braşov nu a stabilit deocamdată candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă.

„Nu ne-am înţeles încă pe numărul de colegii şi pe acele colegii pe care trebuie să candideze PSD şi PNL. Prin urmare o să mai aşteptăm câteva zile. Vom lua o decizie în forurile locale ale partidului pentru a vedea cine va candida. Cele 12 colegii trebuie împărţite între PSD, PNL şi PC. Pentru o bună înţelegere, în Transilvania sunt unele judeţe unde PSD va avea mai puţine colegii, iar PNL mai multe pe considerente de paritate, de interese electorale. Aici nu avem o problemă. Problema noastră este de stabilire a colegiilor între cele două partide la nivel local“, a declarat Constantin Niţă.

Alte articole:   Ce trebuie să știi pentru a fi un maestru în vânzări

El a adăugat că speră ca unele nemulţumiri apărute între PSD şi PNL în timpul campaniei pentru alegerile locale să nu se mai repete şi la scrutinul din 9 decembrie.  „Sunt mulţi colegi care doresc să acceadă în Parlament, ceea ce nu este rău. Este noua generaţie care vine şi care în 2016 va face jocurile în PSD“, a subliniat preşedintele organizaţiei judeţene.

Distribuie dacă îți place!
  1. ceata? fum! negru, gros, de cauciuc!

    Reply
  2. Cum se face de PSDu brasovean e vesnic in ceata ? Cine il tine in ceata domnu nita? ha ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.