blog-logo

Mai puțini candidați pe locurile de muncă vacante

Mai puțini candidați pe locurile de muncă vacante

Aproximativ 870 de persoane, dintre care 511 absolvenţi au fost prezenţi la Bursa locurilor de muncă, care s-a desfăşurat vineri, la Casa Armatei.
„Dintre cei 511 absolvenţi, 390 au fost selectaţi pentru interviu şi într-o lună vom şti câţi s-au angajat, iar alte opt persoane au fost angajate pe loc“, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, Cristina Trifan.
La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi au fost prezenţi 87 de agenţi economici care au oferit 911 locuri de muncă dintre care, 131 de locuri pentru studii superioare şi 780 de locuri pentru studii medii, iar locurile de muncă au acoperit o paletă de 198 de meserii printre care ingineri de diverse specializări, profesor, manager, proiectant, consilier juridic, translator, operator call center, ospătar, bucătar, cameristă, agent vânzări, vopsitor, zidar, instalator, facturist, casier, măcelar, florar-decorator şi altele.
Pentru persoanele fără nicio calificare au fost oferite 80 de locuri.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Vaccinul Pfizer ar putea fi aprobat, la sfârșitul lunii mai, pentru adolescenții cu vârste de la 12 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate