blog-logo

Peste 24 de tone de deşeuri, colectate la Braşov

Peste 24 de tone de deşeuri, colectate la Braşov

Deşeurile au fost colectate, sâmbătă, în cadrul acţiunii din campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, a Asociatiei RoRec, împreună cu Primăria Braşov.

La acţiunea de sâmbătă, 986 de brasoveni au adus, la cele 14 de puncte de colectare, peste 24 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Totodată, acţiunea de colectare s-a bucurat de participarea a nu mai puţin de 35 de voluntari, care au înţeles necesitatea păstrării unui mediu cât mai curat. Call-center-ul pus la dispoziţie de Asociaţia RoRec, pentru preluarea gratuită de la domiciliu a echipamentelor voluminoase sau grele, a înregistrat peste 150 de comenzi de la cetăţenii dornici să se debaraseze de echipamentele vechi sau defecte.

Alte articole:   Primăria Brașov, dispusă să cheltuie peste 58.000 de euro pentru paza bazelor sportive

„Ne bucurăm să vedem că braşovenii îşi doresc atât de mult un oraş curat şi nepoluat şi ne bucură mai ales deschiderea partenerilor locali, care duc mesajul nostru mai departe. Drept dovadă, implicarea lor s-a concretizat în peste 24 de tone DEEE colectate la 22 septembrie”, a declarat Adrian Calev, reprezentant zonal al Asociaţiei RoRec.

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate