blog-logo

Bursa locurilor de muncă, pentru absolvenţi

Bursa locurilor de muncă, pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolventi” in data de 28 septembrie 2012, cu incepere de la ora 9.00, la sediul Casei Armatei din  Brasov, Str. Muresenilor nr.29.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

In vederea participarii la acest eveniment au fost contactaţi 860 de agenţi economici dintre care 55 agenti economici au confirmat participarea la bursă oferind un număr de 557 locuri de muncă vacante96 locuri pentru studii medii şi 461 locuri pentru studii superioare.

Alte articole:   „Țara Surâsului”, primul spectacol cu public, în sala Operei Brașov

Meseriile cu un număr mai mare de locuri vacante pentru studii superioare sunt: ingineri (diverse specializari), project manager, proiectant autocad, profesor, invatator, formator, consilier juridic, translator (germana, engleza, franceza), specialist SSM, sef serviciu SSM iar pentru studii medii: bucatar, ospatar, camerista, operator productie,  agent de securitate,  ambalator manual, frezor universal, sudor, mecanic utilaje, sofer etc.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform … (germana, engleza, franceza), specialist SSM, sef serviciu SSM iar pentru studii medii: bucatar, ospatar, camerista, operator productie, agent de securitate, ambalator manual, frezor universal, sudor, mecanic utilaje, sofer etc. Creare Site Web: oferim servicii de creare site web pentru firme din toate domeniile de activitate. Toate siteurile create de noi sunt optimizate pentru motoarele de cautare. Pret estimativ 500 ron/site. Pentru comenzi sunati la 0723406355 Vezi sursa anuntului: Bursa locurilor de muncă, pentru absolvenţi – News Brasov […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate