blog-logo

Un individ care a vrut să violeze o fetiţă de 10 ani a fost arestat

Un individ care a vrut să violeze o fetiţă de 10 ani a fost arestat

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au solicitat arestarea preventivă a lui Gelu Ovidiu Rusu (aflat în stare de reţinere) pentru tentativă la viol.
Magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.
„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut faptul că, la data de 11.09.2012, în jurul orelor 15,00, în timp ce se afla într-o scară de bloc din municipiul Braşov, a acostat-o şi a transportat-o în braţe pe minora C.D.M. (în vârstă de 10 ani) pe care a dus-o în beciul blocului, unde intenţiona să întreţină prin constrângere raporturi sexuale cu aceasta, fiind întrerupt de intervenţia martorilor minori cu care partea vătămată se juca“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incendiu în Brașov azi-dimineață. O bătrână a decedat
  1. […] Individul a vrut să oblige fata să coboare în subsolul unui bloc pentru a întreține relații sexuale. Fetița a fost salvată de locatarii din bloc, alertați de țipetele copilei și de copiii cu care se juca. Amănunte de la acea vreme AICI. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate