FC Brașov află luni cu cine joacă în Cupa României

FC Brașov află luni cu cine joacă în Cupa României

Tragerea la sorţi a 16-imilor de finală ale Cupei României – Timişoreana va avea loc luni, 17 septembrie, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului, a anunţat FRF pe site-ul său oficial.

Echipele calificate în 16-mile de finală vor fi împărţite în trei urne valorice, după cum urmează:

Urna A: CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Oţelul Galaţi;

Urna B: Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, Astra Ploieşti, Gaz Metan Mediaş, Petrolul Ploieşti, Gloria Bistriţa, CSMS Iaşi, Viitorul Constanţa, CS Turnu Severin;

Urna C: FC Botoşani, CF Brăila, Farul Constanţa, Delta Tulcea, Sportul Studenţesc, Damila Măciuca, CS Mioveni, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, FC Zagon, ACS Berceni, FC Caracal, CS Şoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare.

Se împerechează echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) şi, în continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele 4 echipe rămase în urna B se împerechează între ele. Jocurile din 16-imile de finală se desfăşoară în sistem eliminatoriu într-o singură manşă, pe terenul clubului stabilit prin tragere la sorţi.

În cazul jocurilor care se televizează în direct şi sunt programate în nocturnă, în cazul în care clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe terenul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de instalaţie de nocturnă (situaţie în care clubul organizator se schimbă), în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

Alte articole:   De săptămâna viitoare primariile vor putea cere bani de la stat pentru a trece la iluminarea stradală cu becuri LED

Jocurile din cadrul 16-imilor de finală vor avea loc miercuri, 26 septembrie, cu începere de la ora 16.30, cu excepţia jocurilor televizate în direct, acestea urmând să aibă loc la datele de 25/26/27 septembrie.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.