blog-logo

Fecioara Maria va proteja Brașovul de pe Tâmpa

Fecioara Maria va proteja Brașovul de pe Tâmpa

Grupul de inițiativă care l-a convins pe Pa­triarhul Daniel, în 2010, să accepte ca protectorul Brașovului să fie Fecioara Maria, cu ocazia împlinirii a 775 de ani de la atestarea docu­men­tară a orașului, solicită autorităților locale să amenajeze un loc de pelerinaj la grota de pe Tâmpa.

Din grupul de inițiativă fac parte academicianul Alexandru Surdu, renumitul artist plastic Ga­briel Stan, șeful DIICOT Brașov, comisarul-şef Gabriel Florescu, omul de afaceri Liviu Pan­dele și mai mulți  ziariști.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Filarmonica Brașov deschide stagiunea estivală, în Piața Sfântul Ioan 
 1. […] Ce mai facem pe Tâmpa: Loc de pelerinaj Îndosariat la Opinii 0 Grupul de inițiativă care l-a convins pe Pa­triarhul Daniel, în 2010, să accepte ca protectorul Brașovului să fie Fecioara Maria, cu ocazia împlinirii a 775 de ani de la atestarea docu­men­tară a orașului, solicită autorităților locale să amenajeze un loc de pelerinaj la grota de pe Tâmpa. [sursa] […]

  Reply
 2. Aiureli. Și care e poanta în care pa­triarhul Daniel ”a acceptat” ca protectorul Brașovului să fie Fecioara Maria?

  Reply
 3. […] ce tulbură umanitatea“, spune președintle Fundației Dacia, Liviu Pandele, cel care este inițiatorul acțiunii prin care Brașovul a ajuns protectorul Feciaorei Maria. Share this:FacebookTwitterPrintEmailDe același autorApocalipsa a fost prevestită și de la […]

  Reply
 4. cei ca mine sant poate prea batrani, dar macar sa invatam copiii nostri sa aibe dragoste de patria mama , dragoste catre Dumnezeu si frica de mania Acestuia.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.