blog-logo

Accident cu opt morți la Chichiș

Accident cu opt morți la Chichiș

Foto: arhivă

18.00 Una dintre persoanele rănite în accidentul feroviar petrecut sâmbătă în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe a murit în elicopterul cu care era transportată spre Târgu Mureş.
Astfel, numărul victimelor a ajuns la opt, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Iulia Grigoraş.
Potrivit acesteia, o altă persoană care a fost rănită în accident a fost transportată de urgenţă cu o ambulanţă la Braşov şi se află în stare gravă.
Accidentul s-a petrecut la o trecere de cale ferată semnalizată între localităţile Sfântu Gheorghe şi Ozun, după ce trenul 4012 care circula pe ruta Târgu Mureş-Braşov a lovit un tractor cu remorcă în care se aflau între 15 şi 20 de persoane, care fuseseră la muncă pe câmp. O parte dintre oameni au sărit din remorcă înainte de impact.
Iulia Grigoraş a mai spus că din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului este şoferul tractorului, în vârstă de 78 de ani, care nu a respectat semnalele luminoase aflate la intersecţia cu calea ferată. Acesta a scăpat cu viaţă.
Persoanele decedate erau din Sfântu Gheorghe iar primarul Antal Arpad a promis că va aloca un sprijin financiar familiilor victimelor din bugetul destinat situaţiilor de urgenţă.

Alte articole:   Județele Sibiu și Mureș peste Brașov la capitolul câștiguri salariale

16.00 Numărul morţilor în accidentul petrecut sâmbătă în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe a ajuns la şapte, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Iulia Grigoraş.

15.00 Traficul feroviar dintre Sfântu Gheorghe și Brașov este blocat, după ce un tren a lovit un tractor cu remorcă, în care erau mai multe persoane care veneau de la muncă agricolă și mergeau spre casă. Fuseseră la culs de cartofi.

Accidentul a avut loc la trecerea peste  calea ferată de la Chichiş, la granița cu județul Brașov, șoferul tractorului  neoprind  la o trecere la nivel cu calea ferată, iar trenul a intrat în plin în remorca plină cu oameni.

Alte articole:   234 - numărul de voturi de care are nevoie Cioloș ca să aibă Guvern

Potrivit primelor informații, cinci persoane, bărbați și femei, au murit, și o alta (șoferul tractorului) este  rănită. Alte trei persoane sunt în comă (un bărbat și două femei).

Medicii au solicitat intervenția elicopterului SMURD de la Târgu-Mureș. Mai multe ambulanțe ale SMURD și ale Ambulanței, plus echipajul de descarcerare sunt la fața locului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.