Oktoberfest se deschide cu parada trăsurilor!

Oktoberfest se deschide cu parada trăsurilor!

foto: romanticul.org

Oktoberfest Braşov se va deschide cu parada trăsurilor în care se vor regăsi invitaţii de onoare şi organizatorii, căruţe tradiţionale aparţinând partenerilor Ciucas şi Sergiana şi cu personaje bavareze (trupă de dansuri săseşti Codlea, trupă de dansuri germane Korona, fanfara Korona, fanfara Tara Bârsei, invitaţi speciali ai Clubului Economic German).

„Pe ritmuri nemţeşti, ne vom îndrepta înspre strada Mureşenilor, plecând joi, 6 septembrie, din fata Primăriei, începând cu ora 17.00, apoi prin Poarta Schei, către locaţia evenimentului – Arenele Liceului Sportiv, unde primarul Brasovului împreună cu preşedintele DWK (Clubului Economic German), vor da cep butoiului supradimensionat cu bere, dând astfel drumul la petrecere şi la concursurile cu mii de premii“, au anunţat organizatorii.

Programul se va desfăşura zilnic între orele 11.00-23.00, serile aparţinând celebrei trupe care se află a patra oară la Oktoberfest Braşov – Wirbelwind. Desigur noutatea în acest an o constituie Trupa 6 – artişti locali foarte îndrăgiţi care vor prezenta în premieră Imnul Oktoberfest. „Sperăm ca la finalul celor 4 zile de festival, petrecere şi râuri de bere, Imnul Oktoberfest să fie cântat de toţi braşovenii şi de toţi turiştii care s-au hotărât să îşi petreacă alături de noi primul weekend din toamnă!“, s-au declarat optimişti organizatorii.

 

Programul Oktoberfest Braşov, AICI

 

Loading...
  1. […] Oktoberfest se deschide cu parada trăsurilor! Share this:FacebookTwitterEmailPrint Articole similare […]

    Reply
  2. […] brasovparada brasovstiri brasov Oktoberfest debutează astăzi, la ora 17.00, cu o parada a trăsurilor, care va porni din fața Primăriei și va urca pe Mureșenilor și va avea punct final arena de […]

    Reply
  3. […] a debutat ieri, la ora 17.00, cu o parada a trăsurilor, care va porni din fața Primăriei și va urca pe Mureșenilor și va avea punct final arena de […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap