blog-logo

Fostul șef de la Inspectoratul Școlar, Dorel Agache, nu a fost lăsat pe drumuri

Fostul șef de la Inspectoratul Școlar, Dorel Agache, nu a fost lăsat pe drumuri

Dorel Agache a fost instalat director la Colegiului Naţional „Andrei Şaguna”, după ce fosta directoare, Mariana Ionescu, s-a pensionat începând cu 1 septembrie. Agache spune că va continua proiectele moştenite de la predecesoarea sa şi va demara altele noi, unele în parteneriat cu Biserica Ortodoxă.

Dorel Agache a fost schimbat din funcţia de şef al IŞJ Braşov din 27 iulie 2012 cu Ariana Bucur. De asemenea, și profesoara Vasilica Diaconu, care a îndeplinit funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Braşov, s-a întors la catedră. Ei i-a încetat de la 1 septembrie detaşarea. Vasilica Diaconu va redeveni profesor la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă“.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august
 1. ca directot la mircea cristea a facut o treaba foarte buna. nu stiu ce a facut ca inspector adjunct, insa si ca inspector prim, pt cei care sunt in sistem, se stie ca reusit sa mentina, intr-o perioada extrem de grea, lucrurile intr-un echilibru. e un om ok de administratie in invatamnt, insa am anumite rezerve cu privire la ce ar putea face la Saguna. Acolo e un alt mediu pe care daca nu il stii din interior, poti avea mari probleme. Plus ca, din ce am citit din declaratiile sale, ceea ce vrea sa faca nu se potriveste cu specificul unui liceu de elita. una e sa ridici din nimic un liceu industrial, alta e sa poti mentine un climat de performanta scolara.

  asta cu lasatul pe drumuri e o mare rautate si dezinformare, avand in vedere ca ii fusesera propuse postul de inspector adjunct/ de istorie pe care le-a si refuzat ( asta o stie oricine lucreaza invatamant)

  Reply
 2. Am numai cuvinte de lauda pentru d-ul prof AGACHI DOREL.
  Ca director de lceu si apoi ca inspector general a dat dovada de pricepere si devotament in promovarea si cresterea nivelului calitativ al invatamantului Brasovean.
  ii doresc voie buna si succes.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.