blog-logo

Hochei: Corona Brașov a pierdut ambele partide de la Cupa Bere Ciuc

Hochei: Corona Brașov a pierdut ambele partide de la Cupa Bere Ciuc

In weekendul trecut, patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc a gazduit o noua editie a cupei Bere Ciuc la hochei pe gheata. Au participat echipele din Miercurea Ciuc si Corona Brasov iar ca invitat special a participat echipa din prima liga slovaca HSK Lev Poprad.

ASC Corona Brasov a disputat primul joc impotriva slovacilor de la Poprad in fata carora a pierdut cu 4 la 2, golurile brasovenilor fiind marcate de Bonar si Imecs.

Dupa cele 2 jocuri ale cupei Brasov la hochei de acum 2 saptamani a urmat o noua infruntare intre finalistele din ultimii 2 ani ai campionatului national la hochei pe gheata. Brasovenii au inceput foarte bine si au condus la jumatatea meciului cu scorul de 3 la 0 prin golurile marcate de Whers, Bonar si Virag dar la final gazdele de la Ciuc au invins cu 4 la 3 dupa prelungiri.

Alte articole:   Peste 30 de brașoveni au fost amendați, în ultimele două săptămâni, pentru că au băut pe domeniul public

„Două jocuri de pregatire utile in care antrenorul si-a definitivat ultimele detalii inaintaea startului de sezon competitional.Vreau sa trag inca odata un semnal de alarma inca de acum asupra calitatii arbitrajelor romanesti care au fost si la aceasta competitie amicala, mult sub nivelul hocheiului practicat de echipe. Vineri debutam in Liga MOL in fata propriilor suporteri si speram sa o facem cu dreptul„, a declarat Emilian Cernica – vicepresedinte ASC Corona Brasov, pentru gsp.ro.

„Au fost ultimele jocuri de pregatire inaintea startului de sezon, dupa 48 de antrenamente pe gheata suntem la un nivel care ne permite sa abordam noul sezon cu incredere. Impotriva lui Poprad am avut o prima repriza foarte buna dar dupa am facut mai multe greseli, desi am jucat un hochei de calitate  Sa nu uitam ca am jucat impotriva unei echipa dintre cele mai bune din Slovacia, per ansamblu sunt multumit de baietii mei. Impotriva echipei din Ciuc am jucat iar foarte bine, trebuia sa castigam, dar noi am tratat jocul ca pe unul de pregatire si am dat sansa tuturor jucatorilor sa evolueze”, aprecizat Greg Lindqvist, antrenor principal Corona Brasov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.