Dumitru Ioan Puchianu revine în politică, la partidul lui MRU

Dumitru Ioan Puchianu revine în politică, la partidul lui MRU

Candidatul independent la șefia Consiliului Județean Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, va conduce filiala braşov a Forţei Civice, formațiune lansată recent de fostul șef al spionilor și al Guvernului, Mihai Răzvan Ungureanu.

Puchianu susține că are încredere în valorile democratice şi că va acţiona în sprijinul şi în folosul cetăţenilor. „Este vorba despre un partid de centru-dreapta, de orientare democrat-creştină, care are la bază principiile de respectare a legii şi ordinii în România, a democraţiei şi a cetăţenilor”. Puchianu susține că noua formaţiune va ajunge în Parlament la alegerile din acest an.

Puchianu a fost membru PD, apoi lider al fililalei PD. Revenirea actualului primar, George Scripcaru, de la ApR la PD s-a soldat cu înlocuirea lui Puchianu și numirea lui Scripcaru, de către Traian Băsescu, în fruntea democraților brașoveni. Puchianu a fost deputat PDL, iar ulterior a trecut la liberali.

De la PNL a demisionat anul trecut și a rămas independent, candidândl a Consiliul Județean de pe această poziție. Pentru că PDL nu l-a susținut, așa cum se zvonea că o va face, a iești din cursă, afirmând că îl susține pe Nicolae Țucunel, un alt „indepedent“ susținut de PDL și PSD, după cum s-a vehiculat înaintea alagerilor locale.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Lunga vară fierbinte cu ținute sport
Loading...
loading...
  1. […] Primul traseist pentru partidul lui MRU e braşovean Îndosariat la Info 0 Acesta se numeşte Dumitru Ioan Puchianu şi este finanţatorul câtorva troli de internet, unii dintre ei încercând să fie agresivi şi pe-aici, prin comentarii. Partidul lui MRU se numeşte Forţa Civică iar despre acesta, viitorul preşedinte al filialei judeţene are de spus următoarele: „Este vorba despre un partid de centru-dreapta, de orientare democrat-creştină, care are la bază principiile de respectare a legii şi ordinii în România, a democraţiei şi a cetăţenilor”. [sursa] […]

    Reply
  2. […] newsbv.ro Daniel MihuBraşovean, trecut de 30 de ani, cîine pe blogul personal, proaspăt tătic, membru al […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.