blog-logo

Deputatul Florin Postolachi a explicat cum au făcut bani PDL-iștii la Brașov

Deputatul Florin Postolachi a explicat cum au făcut bani PDL-iștii la Brașov

Deputatul PDL Forin Postolachi, care este și președintele Asociației „15 Noiembrie 1987“ și-a criticat foarte dur colegii din Brașov la emisiunea „Mix Actual“, moderată de Onelia Pescaru.

Postolachi vine și confirmă faptul că, la Brașov, partidul este plin de băieți deștepți, care au intrat în politică să facă bani.  „Trebuie să schimbăm această clasă politică care a tăiat pensii și salarii. Vă dați seama până unde merge nesimțirea? Adică, tu – consilier local PDL,  spui de parlamentarii PDL care au votat legi și au fost acolo și au menținut guvernul ca să vină bani spre Brașov și spre tine, implicit, pentru că v-ați dat mari cu blocurile pe care le-ați izolat, voi consilierii locali și parcurile pe care le-ați făcut și tot ce ați făcut voi prin munca noastră.  Noi ne-am sacrificat pentru ei, că mulți au firme de construcții, și-au făcut blocuri, băieții. Și le-au izolat și acum vin și spun despre noi –  parlamentarii ăștia – care ne-au stricat imaginea. Dar, nu vă e rușine așa puțin?“, a întrebat retoric Postolachi.

Alte articole:   Adrian Veștea a prezentat prioritățile pentru dezvoltarea Braşovului și avantajele competitive ale judeţului, la Maratonul de Business

Postolachi s-a înregimentat politic cu scuza că va reuși să facă mai mult pentru membrii Asociației „15 Noiembrie“, dar și pentru revoluționari și foștii deținuți politic. În fapt, partidul domniei sale a acționat contra intereselor acestora. Acum Parlamentarul PDL pretinde acum că este „dezgustat“: „Am văzut colegi de-ai mei și chiar pe președinta Camerei care nu avea nicio treabă cu problemele revoluționarilor“, a declarat Postolachi la Mix Actual, precizănd că se simte înfrânt, însă nu regretă că a intrat în politică. Întreaga emisiune, aici.

Cei care l-au susținut încă așteaptă scuze. Există voci care spun, însă, că actuala poziție adoptată de Postolachi vizează obținerea de fonduri de la Guvernul Ponta pentru organizarea evenimentelor dedicate împlinii a 25 de ani de la revolta stegarilor.

Alte articole:   Garsoniere de închiriat în Constanța – care sunt cartierele favorite ale chiriașilor

CITEȘTE ȘI: Mai mulți novembriști cer demisia președintelui Asociației „15 Noiembrie 1987“

Distribuie dacă îți place!
 1. Domnule Postolachi!Dacă PDL ar fi rămas la guvernare,nici prin gând nu ți-ar fi trecut să-ți critici ”colegii” consilieri de la Brașov!Părerea mea este că-ți pregătești debarcarea…Ți-am urmărit evoluția din parlamentul rușinii și,în afară de inițiative legate de asociația 15 Noiembrie,nu te-ai făcut evidențiat cu nimic!!! Și,apropo`nu asociația ta te-a trimis acolo! După patru ani în care ai beneficiat de mulți bani și avantaje diverse din postura de deputat acum,încerci să te delimitezi de PDL care,poate au lăsat pe tușă un om mai vrednic și mai apropiat de brașoveni,punându-te pe tine pe listă! Inclusiv pe pagina ta de ”socializare” de pe fb,n-ai postat decât fel de fel de felicitări,poze cu ”înaltul demnitar” (adică cu tine)dar,nimic să-ntrebi oamenii de ce ai putea pune-n discuție pe comisiile de profil sau,să provoci dezbateri legate de legi mai mult sau mai puțin reușite! Când ai făcut parte din talpa poporului și ai făcut ce ai făcut acum 25 de ani,nu cred că aveai intenția de a deveni tu însuți un activist de partid cu fel de fel de avantaje materiale,mai mult sau mai puțin meritate! Și asta ți-o spune un fost stegar,foarte dezamăgit de prestația ta ca deputat…

  Reply
 2. Nu i-o fi priit politica lui Florin Postolachi …cel putin asa da sa se inteleaga. Dar daca nu era “mare ” politician mai primea el bani ( 5000 euro )de la Sofica Vasile ( colega lui de la doctorat ) ????? Oare din ce motiv o fi cerut el banii??? sau din ce motiv i-o fi primit ???? Nu o fi politica asta “bat-o vina ” cheia multor succese ???

  Reply
 3. La ce posturi are acces acest domn Florin Postolachi ca sa ceara 5000 euro pt.facilitarea lor? Sa ne spuna si noua ca daca i-a convenit doamnei Vasile Sofica, poate ne convine si noua.

  Reply
 4. Raspuns pentru domnul Remus 43:
  Numele corect este Vasile Sofica ( Miscodan este numele de domnisoara ).Nu prea intelegem de ce este inregistrata cu numele Miscodan ( Vasile ) Sofica cand ea este inca maritata ? Nu a dat banii ( cei 5000 euro ) pt master sau doctorat, pt.ca la masterat s-a cunoscut cu Florin Postolachi si au continuat impreuna si cursurile de doctorat. Banii sunt pt.un eventual post bine platit , post la care are acces Postolachi, sau un eventual contract facilitat pt firma de birotica a d-nei Sofica Vasile. Cine poate stii ????

  Reply
 5. Florin Postolachi si Sofica Vasile ( Miscodan ca nume de fata ) s-au inscris la Sociologie ( ca multi altii ca ei ) pt simplul motiv ca nu-ti trebuie prea multa carte ca sa termini cursurile acolo , nu trebuie sa ai o prezenta ,nu trebuie mai nimic ……doar sa platesti taxele si sa dai un copy-paste pt lucrari. In fond ei aveau nevoie doar de bucatica aia de hartie ca sa zica si ei ca au o diploma de masterat si sa se numeasca doctoranzi….Penibil !!!

  Reply
 6. Rusine fratilor Bine ca faceti fel de fel de forumuri dar nu luati nici un fel de masuri…..De ce nu _i controleaza nimeni pe astia????

  Reply
 7. Mai nou, madam Vasile Sofica, si-a mai bagat si odrasla de fiu-su la SNSPA ,fara examen, fara glagorie, tot cu ajutorul dragului ei de Postolachi.
  Voi va scandalizati pe toate site-urile si astia isi fac treburile in continuare, ca si asa nu-i controleaza nimeni.
  Ce faci d-le ION, doar iei masa cu cei doi? Masuri cand iei ???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate