blog-logo

Locuri de picnic amenajate la Făgăraș și Râșnov

Locuri de picnic amenajate la Făgăraș și Râșnov

Consiliul Local Făgăraș a decis ca o parte din Parcul „Regina Maria“, pe malul drept al pârâului Berivoi, să fie folosit pentru picnic. Este vorba despre o suprafață de 6.000 de metri pătraţi. Primăria a încheiat un contract şi cu societatea Salco Serv pentru ca aceasta să cureţe zona în care se vor desfăşura activităţi de picnic.

La Râșnov, autoritățile au amenajat un loc special pentru camping și picnic la Colții Cheii. Este vorba despre 35 de hectare.  Aici au fost amenajate foişoare, vetre de foc, dar şi terenuri de sport, edilii cheltuind aproximativ 200.000 de lei. Turiștii care vin în zonă trebuie să plătească 6 elei de persoană, banii fiind folosiți de  reprezentanţii Ocolului Silvic pentru curăţenia zilnică, reparațiile eventualelor stricăciuni şi întreţinerea zonei.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă europarlamentarul Victor Negrescu, la Brașov

Până la sfârşitul verii, zona de picnic va avea şi un teren de fotbal cu gazon şi unul de volei pe nisip, iar până anul viitor se va face conexiunea la reţeaua de curent electric.

Cei care încalcă prevederile legale, și țin morțiș să facă mititei în alte locuri decât cele amenajate de autoritățile locale sunt pasibile cu amenzi cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.