blog-logo

Cerb braconat la Mateiaș

Cerb braconat la Mateiaș

În noaptea de 28/29 august 2012, Poliția Rupea a organizat o acțiune pentru combaterea braconajului cinegetic, împreună cu angajați ai Ocolului Silvic Homorod, pe raza unui fond de vânătoare din Pădurea Bogății.

În timpul acțiunii, la ora 2.00, în zona satului Mateiaș, lângă DJ 131D, au fost depistați doi localnici de 36 și 50 ani, care încărcau un cerb împușcat într-un autoturism. Polițiștii au identificat în autoturismul respectiv două arme de vânătoare cu glonț, dintre care una prevăzută cu lunetă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că suspectul de 36 ani a vânat cerbul în noaptea respectivă, fără a deține autorizație legală de vânătoare, iar armele sunt deținute legal de cei doi.

Alte articole:   Gabriela Urse și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației de femei PSD Brașov

Polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor cele două arme și i-au reținut pe suspecți, sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj. Aceștia au fost prezentați ieri Judecătoriei Rupea, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate, cu interdicție de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.