blog-logo

Atomei: Protestul lui Ghișe – „un gest inedit pentru un parlamentar“

Atomei: Protestul lui Ghișe – „un gest inedit pentru un parlamentar“

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Braşov, viceprimarul Adrian Atomei, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că protestul senatorului liberal de Braşov Ioan Ghişe faţă de revenirea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni este un gest inedit pentru un parlamentar.

„Consider că este un gest inedit pentru un parlamentar. S-ar părea că a văzut că nu a putut să-şi ducă până la capăt demersul în Parlament aşa cum cere Constituţia şi procedurile parlamentare şi consideră protestul ca pe o ultimă soluţie de a se exprima faţă de acest aspect. Este inedit pentru un parlamentar care nu poate să-şi ducă un demers la capăt în Parlament şi nu poate să-şi susţină un proiect de lege, şi trebuie să recurgă la astfel de gesturi”, a spus Atomei.

Alte articole:   Orele de sport în aer liber se pot desfășura fără mască de protecție

Pe de altă parte, el a susţinut că prelungirea instabilităţii politice nu are niciun sens pentru că „ne afectează pe toţi“, după cum notează Agerpres.

Senatorul liberal Ioan Ghişe protestează de două zile faţă de revenirea în funcţie a lui Traian Băsescu, plimbându-se în jurul Palatului Cotroceni. Dacă în prima zi el a fost însoţit doar de un prieten, în a doua zi de protest i s-au alăturat vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian şi câteva zeci de bucureşteni.

Senatorul Ghişe poartă un tricou cu inscripţiile „Poporul este suveran“, „Poporul a decis, Băsescu e demis“. Ghişe a spus că nu a fost ceva organizat şi că persoanele care au venit să i se alăture au aflat din presă despre gestul său de a manifesta împotriva preşedintelui.

Distribuie dacă îți place!
  1. Am fost destul de obisnuiti cu modul inedit al d-nului Ghise de a puncta anumite situatii , de a le scoate in evidenta pe altele si intodeauna i-am admirat tenacitatea de a-si sustine punctele de vedere chiar daca altii strambau mai mult sau mai putin din nas.
    Tot respectul pentru faptul ca desi face parte din „clasa politica conducatoare” a gasit un mod de exprimare si sustinere pe care altii nu ar avea curaj sa il aplice oricat de mari iubitori ai poporului roman si ai dreptatii se dau.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate