PP-DD şi-a exclus trădătorii din partid şi îşi face deja echipa pentru Parlamentare

PP-DD şi-a exclus trădătorii din partid şi îşi face deja echipa pentru Parlamentare

Reorganizarea filialelor din judeţ ale Partidului Poporului – Dan Diaconescu este pe ultima sută de metri, iar formaţiunea se pregăteşte deja de alegerile parlamentare. Cum o vorbă din popor spune că atunci când doi se bat al treilea câştigă, aşa s-a întâmplat şi pe scena politică din România, unde în ultimele luni, din cauza scandalurilor iscate între principalii rivali, USL şi PDL, PP-DD, care este un partid tânăr, a început să urce în sondaje. „Scandalurile politice au dus la dezastru atât pe plan economic, cât şi pe plan social, iar acum, după ce nici natura nu a ţinut cu noi, Guvernul ar trebui să se concentreze mai mult pe proiectele de relansare economică şi să lase disputele la o parte. Dacă la alegerile locale am mizat pe un procent de 15%, pentru alegerile Parlamentare, sperăm să obţinem cel puţin 20%”, a precizat Ionel Fliundra preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD.

Alte articole:   ADN, primul partid care a depus la Biroul Electoral liste complete pentru Consiliul Județean

Trădătorii, excluşi

Reorganizarea formaţiunii la Braşov s-a făcut într-un ritm alert, ţinând cont că a fost preluată doar din luna martie de actuala echipă. Ionel Fliundra a precizat că, iniţial, filiala fusese organizată pentru a face jocurile PDL, însă, din luna martie lucrurile s-au schimbat şi după alegerile locale din iunie 2012, toţi cei care au trădat partidul au fost excluşi. „Am continuat reorganizarea filialelor după alegerile locale, fiindcă ne dorim un partid curat şi transparent, în care să nu avem membri care să facă front cu alte partide. Am format echipe care să lucreze pentru partid şi societate, astfel ca să nu mai avem cazuri de trădare”, a subliniat Fliundra.

Alte articole:   Armonii estivale cu Filarmonica Brașov

Odată cu această reformare, liderii PP-DD au început să creioneze şi echipa cu care vor candida pentru un post într-unul dintre cele opt colegii de deputaţi şi patru de senatori din Braşov. „Lista a început să fie conturată, iar candidaţii noştri vor fi în principal oameni care au făcut ceva pentru societate, oameni de afaceri, care pot să ne reprezinte cu succes în Parlament. Totodată, în mai mult de 20 de localităţi din judeţ, am reuşit să cooptăm membri ai altor partide şi cred că vom avea o echipă puternică pentru Parlamentare şi vom obţine un număr mai consistent de posturi în Senat şi Camera Deputaţilor”, a explicat liderul PP-DD Braşov.

Alte articole:   „Teribilism la absolut...”, în Piatra Craiului. Opt persoane blocate în perete (Foto)
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate