blog-logo

Macedonschi reclamă asfaltările electorale neterminate

Macedonschi reclamă asfaltările electorale neterminate

Consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR) a reclamat faptul că mai multe lucrări de asfaltare, începute înainte de alegerile locale, cu tentă vădit electorală, nu au mai fost finalizate.

„Exista lucrări începute înainte de alegeri, unde au fost anunțate termene de finalizare 10 iunie – promisiuni electorale – și, din păcate, nici astăzi nu sunt terminate. Am primit sesizări în acest sens de la riveranii străzilor Nicopole și Iancu Jianu“, a precizat Macedonschi.

În altă ordine de idei, consilierul lcoal FDGR a făcut apel la managerii de școli să finalizeze lucrările în și din jurul școlilor, „ca să putem organiza festivitățile de început de an fără impedimente. Colegilor mei din Consiliul Local Brașov le transmit pe această cale un îndemn să participe la ședintele consiliilor de admistrație ale școlilor în care au fost repartizați și să se implice în acest sens“, a mai declarat Macedonschi.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident cu 3 victime, în Brașov
 1. Vedeti si cartierul Florilor, in special pe str. Bujorului, care arata ca dupa razboi!
  Primarul reales a schimbat toate bordurile cu unele noi, evident de mai proasta calitate.
  Circulatia, in special pe trotuare a devenit practic imposibila si pune in pericol pe toti pietonii, in special copii si batrani.
  Cei vinovati trebuie anchetati pentru atentat la viata cetatenilor.
  Situatia e chiar groaznica!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate