Inițiativă FDGR pentru transparență administrativă: site al Consiliului Local Brașov

Inițiativă FDGR pentru transparență administrativă: site al Consiliului Local Brașov

Werner Braun. Foto> Alexandru Petrescu

Consilierul local Werner Braun, din partea Forumului Democrat German, rămâne consecvent în privinţa obţinerii transparenţei  decizionale în administraţia publică locală din Braşov. În acest context, el a anunţat că, de astăzi, este activ site-ul consiliullocalbrasov.ro.

„Nu vrem să facem concurenţă site-ului Primăriei, care este unul profesionist şi foarte util tuturor braşovenilor, dar dorim ca activitatea consilierilor să fie una foarte transparentă. De aceea, invităm pe toţi colegii din Consiliul Local să-şi facă cont pe site şi să modereze teme de discuţie sau să le propună ei înşişi. În timp, ne dorim ca acest site să devină site-ul Consiliului Local, unde să fie reflectată întreaga activitate a consilierilor“, a precizat Werner.

Alte articole:   Tir Sportiv: Ion Ștefan Rareș, pregătit de un campion olimpic pentru JO Tokyo 2021

Potrivit consilierului Werner Braun, noul site este o interfaţă de lucru cu braşovenii, prin intermediul căruia consilierii lcoali pot interacţiona. Deocamdată, doar cei doi consilieri ai FDGR au conturi, respectiv Werner Braun şi Cristian Macedonschi, dar toţi aleşii locali pot să adere la acest site. Site-ul va conţine toate proiectele de hotărâre care vor intra în dezbatere în plenul Consiliului Local.

În plus, braşovenii pot să propună teme de dezbatere publică şi pot face sesizări în privinţa unor nereguli existente în Braşov.

Iniţiativa lui Braun este binevenită, în contextul în care Braşovul a fost scena multor scandaluri de presă (puţine au ajuns şi în atenţia instituţiilor de control…), tocmai din cauza unor suspiciuni care planează în privinţa modului cum este cheltuit banul public, pornind de la preţul construirii patinoarului olimpici din parcul Tractorul şi până la coşurile de gunoi  de 1.353 de lei/bucată!

Distribuie dacă îți place!
  1. M-am și abonat la feed de vreo oră. Sper să își îndeplinească scopul, de a oferi sus-menționata transparență.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate