blog-logo

George Scripcaru: Poate că după decizia CCR o să ne vină mintea la cap

George Scripcaru: Poate că după decizia CCR o să ne vină mintea la cap

George Scripcaru, primarul Braşovului, vicepreşedinte PDL

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Braşov, George Scripcaru, a declarat marţi pentru Agerpres, referitor la decizia CCR de invalidare a referendumului din 29 iulie, că aceasta vine după o perioadă destul de lungă de indecizie, care nu a produs un lucru bun României.

„Leul a fost fugărit în această lună şi a luat-o foarte tare în jos faţă de euro, în economie nu s-a întâmplat nimic, investiţiile au fost stopate, iar încrederea externă în instituţiile fundamentale ale României a scăzut. Tragem linie, adunăm şi vedem că suntem pe un sold negativ. Este bine că până la urmă s-a luat azi acestă decizie care, din punctul meu de vedere se încadrează în logica normalului. Poate că după decizia CCR o să ne vină mintea la cap, să intrăm într-o normalitate şi să ne apucăm totuşi de treabă în ţara asta. Şi nu cred că unui cetăţean care are buletinul expirat poate din neglijenţă, poate din prea multe probleme cu care ne confruntăm zi de zi, să i se ia dreptul la vot. Iar pentru cetăţenii care sunt în străinătate trebuie să ne bucurăm şi să-i apreciem pentru că, iată, în primele şase luni au trimis în România 1,8 miliarde de euro, dar noi vrem să-i excludem parcă ar fi nişte străini faţă de această ţară“, a afirmat Scripcaru.

Alte articole:   Alte două şcoli din județul Brașov, în scenariul roşu

Democrat-liberalul a apreciat că relaţia dintre Guvern şi preşedintele Traian Băsescu ar trebui să fie una de coabitare. „Şi eu sunt primar de o anumită culoare politică, şi am un Consiliu Local care nu este de aceeaşi culoare politică, dar încet, încet trebuie să comunicăm şi să ne înţelegem pentru că avem un rol stabilit prin lege şi până la urmă cetăţenii aşteaptă de la noi să facem ceea ce am promis“, a subliniat preşedintele PDL Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.