Eroul de lângă noi: un taximetrist

Eroul de lângă noi: un taximetrist

Probabil mulţi veţi considera  că titlul de erou este forţat. Dar, să fim sinceri, de câte ori nu trecem nepăsători pe lângă indivizi care încalcă legea şi ne aduc prejudicii. De aceea, noi am decis să îi dăm acestui taximetrist, anonim, titlul de erou. Pentru că a ales să nu fie indiferent.

Astăzi, la ora 2.30, polițiștii Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați prin Serviciul 112 de un taximetrist de 28 ani, că a prins un tânăr  care a furat mai multe bunuri dintr-o vitrină frigorifică a unui chioșc alimentar de pe strada Toamnei. O patrulă a secției s-a deplasat imediat la fața locului, unde a identificat suspectul respectiv, un bucureștean de 17 ani.

Polițiștii au stabilit că acesta, împreună cu un brașovean de 18 ani, care a reușit să fugă, a sustras mai multe  sticle de sucuri și pachete cu sticksuri din vitrina respectivă, fiind prins apoi și imobilizat de taximetristul care se afla în zonă. Brașoveanul menționat a fost găsit de polițiști la scurt timp de la sesizare, ambii suspecți fiind cercetați în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Statul a rămas fără instrumentul legal în ceea ce privește obligativitatea carantinării și izolării
Loading...
loading...
  1. […] nu mai rămân nepăsători la ce se întâmpolă în jurul lor. Dacă ieri relatam despre un taximetrist  care a imobilizat un hoţ, astăzi avem o nouă situaţie în care un infractor a fost prins de braşoveni şi dat pe mâna […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.