Accidente în lanţ pe străzile din Braşov

Accidente în lanţ pe străzile din Braşov

Foto: Răzvan Stroe

Cinci persoane au fost internate ieri la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Braşov, în mai puţin de 24 de ore, din cauza neatenţiei unor şoferi care au ignorat regulile de circulaţie şi nu au acordat prioritate de trecere.

Primul accident s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 22.30, la intersecţia dintre străzile Uranus şi Traian din municipiul Braşov, după ce un taximetrist nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care venea de pe strada cu prioritate şi a fost lovit în plin de acesta.

Din păcate, atât taximetristul, cât şi doi pasageri din maşina lui au fost răniţi şi transportaţi la spital, însă nu le-a fost pusă viaţa în pericol, precizează monitorulexpres.ro. Al doilea accident s-a petrecut luni dimineaţa, în jurul orei 10.00, pe strada 13 Decembrie, după ce un cetăţean german, în vârstă de 18 ani, a lovit pe o trecere de pietoni două femei în vârstă de 45 şi 47 de ani.

Deşi nu consumase băuturi alcoolice, tânărul şofer a mărturisit nonşalant poliţiştilor că pur şi simplu nu le-a observat pe cele două femei care se angajaseră, regulamentar, în traversarea străzii. Una dintre ele a fost rănită uşor, însă cealaltă se află în stare gravă la spital.

La locul accidentului au ajuns două echipaje SMURD şi mai maulte echipaje de poliţie, iar şoferul neatent va fi cercetat penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Cum adica a raspuns nonsalant ? Pai este normal .. omul nu este robot, deci este foarte plauzibil ca pur si simplu sa nu le observi.
    Hai sa fim seriosi multi pietoni pun piciorul pe trecere si se uita in partea opusa parca sunt toti schizofrenici .. frate baga benoaclele la masina … vezi … te-a observat ? Poate nu .. poate esti imbracat in cularea asfaltului sau … poate pur si simplu e om nu robot. Si daca ar fi robot … orice robot calculator mai da rateu … daca si pietonii ar casca ochii aia si nu ar considera ca dungile alea pe asfalt au vreo putere magica … astfel de accidente ar fi mult mai rare

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.