blog-logo

Cristian Munteanu: „Nu ne este frică de Astra“

Cristian Munteanu: „Nu ne este frică de Astra“

Jucatorii lui FC Brasov au digerat greu infrangerea suferita in etapa trecuta la Chiajna. Supararea persista si ieri in randurile fotbalistilor nostri, mai ales ca „ne-am pregatit sa luam cel putin un punct din deplasarea de la Chiajna. Probabil ca nu ne-am concentrat la fel de bine ca la meciul cu Dinamo si ne-au surprins cu viteza lui Adrian Popa in prima repriza. In repriza a doua am marcat repede prin Hadnagy si am sperat la obtinerea unui punct, insa nu a fost sa fie”, a declarat Cristian Munteanu (foto) despre meciul de la Chiajna.

„Capitanul” echipei noastre crede ca meciul cu Astra a devenit extrem de important pentru FC Brasov si este „absolut necesar sa castigam toate cele 3 puncte. Nu ne este frica de nici un adversar, deci nici de Astra. Totusi, pentru noi accidentarea lui Buga reprezinta o pierdere insemnata deoarece el a fost pentru noi omul cu golul in acest debut de campionat si speram sa se refaca in cel mai scurt timp”.

Alte articole:   Polițiștii caută o fată de 14 ani din Ticuș

Nici portarul „stegarilor” nu este deloc multumit dupa meciul de la Chiajna. Pedro Taborda crede ca „echipa n-a facut deloc un meci bun cu Concordia. Prima repriza am jucat foarte slab, dar avem o saptamana la dispozitie sa indreptam ce a fost rau si sa castigam partida cu Astra de pe teren propriu. Eu cred ca in fotbal este foarte important sa ne concentram prima data pe aparare, adica pe faptul sa nu primim gol, iar apararea incepe de la atacanti”.

In ceea ce priveste proxima partida cu Astra, de luni, Taborda este de parere ca „ne asteapta un meci greu, dar jucam acasa si trebuie sa batem. Noi trebuie sa castigam toate meciurile de pe teren propriu. Nu conteaza adversarul, ci atitudinea noastra pe teren”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate