Expoziţie cu vânzare de piese din argint, la Galeriile Corona

Expoziţie cu vânzare de piese din argint, la Galeriile Corona

Galeriile Corona din Brașov va invită, în perioada 17 – 19 august, la o expoziţie cu obiecte de artă din argint. Aici veţi putea admira miniaturi, bijuterii, servicii de masă, obiecte decorative, casete de bijuterii, pandantive, sfeșnice, sticluțe de parfum, bastoane accesorizate cu argint, fructiere, rame de fotografii, cărți ale căror coperți sunt decorate cu prețiosul metal şi diverse monede.

La  Târgul Colecționarilor de Argint exponatele au fost atent selectate, iar starea și calitatea lor sunt foarte bune, cei interesaţi putând să achiziţioneze piesele prezentate. Argintul este printre primele metale folosite de oameni, iar piața manufacturării argintului este extrem de variată în toate culturile lumii. Argintul e un metal prețios cu o amprentă puternică în evoluția umanității,  care a influențat din cele mai vechi timpuri viața socială, culturală și economică a lumii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Ce spune Adrian Veștea despre scandalul Kadas - șeful IPJ Brașov
Loading...
  1. […] de fotografii, cărți ale căror coperți sunt decorate cu prețiosul metal şi diverse monede.citeste toata stirea din newsbv.ro Related Posts:Targ cu obiecte handmade in Targu MuresCopsa-Mica schimba stema orasului. Cum vi […]

    Reply
  2. Buna ziua am o antrebare canile sunt de vanzare

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.