În sfârşit, poliţiştii dau informaţii despre scandalul de la Vintage Pub!

În sfârşit, poliţiştii dau informaţii despre scandalul de la Vintage Pub!

Abia astăzi poliţiştii dau informaţii despre scandalul de la Vintage Pub, patronat de liderul PDL Ioan Spineanu, despre care newsbv.ro a scris în exclusivitate încă de sâmbătă dimineaţă! Iată varianta omaenilor legii.

„Secţia 2 Poliţie Brașov a fost sesizată prin Serviciul 112, de angajatul unui club din zona de competență, cu privire la faptul că în fața localului a izbucnit o stare conflictuală între clienţi. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, din verificările efectuate s-a constatat că, în jurul orei 06.00, angajaţii clubului le-au explicat clienţilor că localul se va închide, fără a mai oferi produse la bar şi oprindu-se muzica. Clienţii s-au îndreptat către ieşire, iar pe scările ce fac accesul spre uşa principală, între doi dintre ei, de 25 și 28 ani, s-a declanşat un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. Cele două persoane implicate în confilct erau fiecare însoţite de prieteni, iar la ieșirea din club, spre parcarea unde aveau autoturismele, scandalul a continuat între cele două grupuri și unul dintre clienții din bar, un brașovean de 32 ani, a folosit un pistol cu bile, pe care îl deține legal, provocându-i clientului de 25 ani menționat leziuni la nivelul coapsei, victima fiind transportată apoi la spital. Polițiștii au identificat persoanele implicate în scandal, șase brașoveni cu vârste cuprinse între 24 și 32 ani, care au fost reținuți sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar suspectul de 32 ani și pentru infracțiunea de uzul unei arme neletale fără drept. Încadrarea juridică a agresiunii fizice va fi stabilită în funție de starea de sănătate a victimei. Suspecții au fost prezentați ieri Judecătoriei Braşov cu propunerea de arestare preventivă, instanța a dispus cercetarea lor în stare de libertate, iar procurorul de caz a solicitat recurs, care se va judeca la Tribunalul Brașov, în data de 15.08.2012“.

Alte articole:   Un medic de la Ambulanța Brașov a mers în misiuni fără să știe că e infectat cu COVID-19, întrucât primise un rezultat greșit de la DSP
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate