EXCLUSIV Pieţarii din Tractorul, sub teroarea hoţilor

EXCLUSIV Pieţarii din Tractorul, sub teroarea hoţilor

foto: dinbrasov.blogspot.com

Hoţii au dat o nouă lovitură în Piaţa Tractorul, sâmbătă noapte. Pieţarii sunt îngroziţi şi nu mai au încredere în nimeni că îi apără şi le protejează marfa, deşi în zonă sunt poliţişti comunitari.

Mai mulţi vânzători au dezvăluit pentru newsbv.ro că problemele au început în urmă cu câteva săptămâni, când au început să le fie sparte tarabele şi să le fie furată marfa. Mai nou, hoţii nu se mai mulţumesc cu produsele agroalimentare. Sâmbătă noapte ei au spart dozatoarele cu lapte şi au furat casetele cu monede. Au încercat acelaşi lucru şi cu automatele de cafea, dar acestea fiind mai bine securizate, în cele din urmă au renunţat.

Oamenii spun că poliţiştii au venit la faţa locului şi speră să pună mâna pe hoţi, pentru a-şi recupera pagubele.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Competițiile sportive desfășurate în spații închise ar putea fi reluate
Loading...
loading...
  1. Politia Locala (fosta comunitara) o freaca la rece in general. Deci… or sa fure si piata cu totul cu ei. In zona Tractorul sunt tot felul de fosti puscariasi care isi fac veacul linistiti pe strazi si pe politisti, respectiv nici pe cei de la politia nationala, nu ii intereseaza! E bine ca platim de la buget atatia ”oameni ai legii” si… paza si siguranta noastra e de fapt in plata Domnului!

    Reply
  2. […] dar și a faptului că produsele piețarilor nu sunt în siguranță, despre care newsbv.ro a scris aici. Share this:FacebookTwitterPrintEmailDe același autorS-a stricat mașina de vot a primarului […]

    Reply
  3. […] urmă cu jumătate de an, hoții au ajuns spaima comercianților din Piața Tractorul, fiind vizate tot casetele cu monede de la automate. Share this:FacebookTwitterGoogle […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.