Încă o contestație la construcția pistei aeroportului

Încă o contestație la construcția pistei aeroportului

Foto: aeroportbrasov.ro

Nici dacă ar fi blestemat, aeroportul de la Brașov nu ar fi avut parte de atâtea opreliști. Întâmplător sau, Societatea Comercială de Construcţii (SCC) Napoca SA a contestat licitaţia realizată de Consiliul Judeţean Braşov pentru realizarea pistei Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav, motivând că preţul oferit de compania Vectra Service SA, cea care a fost desemnată câştigătoare, este prea mic, anunță Bună Ziua  Brașov. În plus, cei de la Napoca susțin că Vectra nu ar avea experienţă în proiecte similare.

Pe de altă parte, trebuie spus că SCC Napoca a participat la licitaţie în asociere cu firmele ICCO Energ şi Transproiect SA 2001. Iar ICCO este patronată de omul de afaceri Călin Costan, cel care s-a situat alături de „independentul“ Nicolae Țucunel la ultimele alegeri pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, când Aristotel Căncescu și-a recâștigat postul.
Vicepreședintele Consiliului Județean Mihai Pascu a anunțat  că instituţia a trimis deja punctul său de vedere la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor. „Noi am solicitat justificarea preţului oferit de câştigător, iar acesta (Vectra Service) ne-a demonstrat că preţul oferit este unul real”, a precizat Pascu. De asemenea, acesta a mai spus că documentele prezentate de compania câştigătoare demonstrau că aceasta avea „experienţă mai mare decât am solicitat noi”.

Alte articole:   Lituania închide granițele pentru români. Ce condiții au pus austriecii
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] newsbv.ro ne spune ca aeroportul nostru drag are parte de un nou obstacol.  ICCO a contestat pretul castigatorului licitatiei , SC Vectra, pe care il considera foarte mic. […]

    Reply
  2. […] să aducă acte doveditoare prin care să aducă precizări conform solicitării CNSC, ca urmare a contestației depuse. Ei vor trebui să dovedească, printre altele, că au vechime în domeniul unor lucrări de genul […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.