blog-logo

Hochei: Noua Ligă Mol. Vezi cine joacă!

Hochei: Noua Ligă Mol. Vezi cine joacă!

Noul sezon al Ligii Mol la hochei pe gheaţă va începe pe 7 septembrie. La această competiţie vor participa şapte echipe, două din România, patru din Ungaria şi, în premieră, una din Slovacia. HSC Miercurea Ciuc şi Corona Braşov vor reprezenta România, Ungaria va participa cu Dab. Docler, Újpest, Ferencváros şi Miskolci, și Ice Tigerseste, noutatea din Slovacia.

Pe 7 septembrie sunt programate meciurile HSC Miercurea Ciuc – Ice Tigers, Corona Braşov – Újpesti şi Miskolci – Ferencváros. HC Csikszereda a câştigat prima ediţie a competiţiei, în 2009,Vasas Budapesta s-a impus în 2010, HSC Miercurea Ciuc s-a impus în 2011, iar Dab. Docler în 2012.

Alte articole:   Atenție, șoferi! Ceața îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din județul Brașov

Pe de altă parte, la finalul săptămânii, la Patinoarul „Olimpic” ar fi trebuit să aibă loc „Trofeul Braşov” la hochei pe gheaţă. Au fost discuţii şi cu o echipă din Germania, dar acestea nu s-au concretizat. Cum şi celelalte formaţiile din străinătate care au acceptat iniţial invitaţia, Sokol Kiev din Ucraina si Platina Chişinău din Moldova, au anunţat că nu mai pot ajunge la Braşov, competiţia s-a transformat într-o „dublă” amicală între Corona şi HSC Miercurea Ciuc.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] cu Dab. Docler, Újpest, Ferencváros şi Miskolci, și Ice Tigerseste, noutatea din Slovacia.citeste toata stirea din newsbv.roRelated Posts:Pustoaicele din Ungaria dau lectii de hochei celor de la Korona!Interliga la hochei […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.