Firmele braşovene care au contract pentru Programul Rabla 2012

Firmele braşovene care au contract pentru Programul Rabla 2012

Suplimentarea tichetelor din Programul Rabla intră în funcțiune de astăzi, 8 august, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului. Propunerea de mărire a numărului de tichete cu 15.000 de bucăți a fost aprobată la începutul verii, însă procedurile administrative și birocratice au întârziat demersul până acum.

Pentru a doua sesiune „Rabla”, Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget de 57 milioane lei care permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani. Valoarea unui voucher rămâne 3.800 lei, echivalentul a numai 800 de euro, aproximativ, cu circa 100 de euro mai puțin decât la începutul anului.

Documentele necesare pentru pesoanele fizice pentru a intra în program şi care trebuie prezentate odată cu autovehiculul ce urmează a fi casat, sunt:

  • a) actul care îi atestă identitatea, precum şi domiciliul sau reşedinţa în România, eliberat de către autorităţile române, în termen de valabilitate, în original şi copie;
  • b) certificatul de înmatriculare a autovehiculului uzat, în original şi în copie legalizată;
  • c) cartea de identitate a autovehiculului uzat, dacă aceasta există, în original şi în copie legalizată;
  • d) actul doveditor eliberat de către serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor competent teritorial, în original, pentru cazul în care din certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate a autovehiculului uzat, dacă aceasta există, nu rezultă anul fabricaţiei, anul primei înmatriculări în România şi/sau categoria autovehiculului uzat;
  • e) certificatul de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri ale bugetului local, eliberat de către autoritatea publică locală în a cărei rază teritorială îşi are domiciliul sau reşedinţa proprietarul şi este înregistrat fiscal autovehiculul uzat, în original.
Alte articole:   Container de decontaminare în curtea Spitalului Municipal Făgăraş

Persoanele juridice vor beneficia și ele de o suplimentare, după ce procedurile de depunere a dosarelor vor fi finalizate.

Iată şi lista firmelor din Braşov care sunt abilitate să primească maşini prin programul Rabla 2012: Remat (la punctele de lucru strada Timişul Sec nr. 1, Făgăraş – str. Vlad Ţepeş nr. 31 – Zărneşti – str. Plaiul Foii nr. 39, Rupea – str. Târgului nr. 36), Silnef M.G. (la punctele din  str. Zizinului nr. 141 – 143 – Braşov şi municipiul Codlea, str. Câmpul Alb nr. 1 – Codlea) şi Ste So Samac (str. Linia VI Dârste nr. 6 – Braşov).

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.