blog-logo

EXCLUSIV „Măcelărim“ Parcul Nicolae Titulescu?

EXCLUSIV „Măcelărim“ Parcul Nicolae Titulescu?

foto: looms.ro

A fost mare tevatură după ce buda publică de lângă Primăria Brașov s-a transformat în cafenea, cu internet și tot tacâmul. Ce-i drept, asta a ieșit (din fericire nu arată cumplit, cum era înainte, iar de o toaletă civilizată este nevoie în buricul târgului), după ce, de fapt, aprobarea s-a dat pentru un centru de informare turistică.

Și, dacă tot a prins șmecheria asta o dată, de ce să nu se repete. Și nu prea departe, ci la vreo 50 de metri, în locul ciupercii din fața Hotelului Aro Palace, în locul cunoscut drept „colțul șahiștilor“. Potrivit informațiilor newsbv.ro, Comisia de urbanism a Consiliului Local a primit o solicitare pentru construirea unei noi cafenele în Parcul Titulescu, evident sub aceeași titulatură de „centru de informare turistică“.

Alte articole:   Polițiștii au dat peste 300 de amenzi în valoare totală de 13.500 de lei

Cu alte cuvinte, dacă o astfel de năzbâtie este aprobată de Consiliul Local, o sa avem cei mai ai dracului turiști informați pe metru pătrat. Mai mult, argumentele arhitectului Nicolae Țaric nu prea au contat, domnia sa încercând să explice că este o adevărată profanare cu ce se întâmplă din punct de vedere arhitectural în centrul orașului. Din fericire, chestiunea nu a fost tranșată, membrii comisiei luând decizia să fie amânat acest punct de pe ordinea de zi…

Redacția newsbv.ro face apel la înțelepciunea consilierilor locali să nu mutileze Parcul Titulescu, care începe să arate într-un fel, la câți bani s-au cheltuit pe panseluțe. Iar dacă tot sunt deciși consilieri locali să facă astfel de cafenele pe post de puncte de informare turistică, atunci să știm un lucru, tăiem din parc loturi de câte 300 de metri pătrați și facem astfel de cafenele-puncte de informare turistică de jur împrejurul pacului central, să fim siguri că, după ce face turul cârciumilor din zonă,  nu pleacă picior de turist neinformat despre Brașov.

Distribuie dacă îți place!
 1. Si cine este in spatele acestor puncte de informare turistica, adica ale cui sunt cafenelele frate, ca doar nu ale lui Gicu Muritoru’ care vrea si el sa faca o afacere???

  Reply
 2. Cred ca era mai potrivit cuvantul ,,wc” in loc de ,,buda”, nu de alta, dar un singur cuvant poate strica aspectul unui articol integ.
  In alta ordine de idei, intrebarea lui Ari este perfect indreptatita, a cui sunt cafenelele? Unui om de rand nu-i da aprobare sa-si faca in fata apartamentului, in cazul cand locuieste la parter!
  Asistam la nedreptati si nu avem puterea sa facem nimic, doar sa ne distrugem nervii!

  Reply
 3. Pai daca chioscurile exista, pe cand primul bloc ? sau poate niste parcele de case ? in orice caz, sa mai terminam cu prostiile astea cu buruieni, floricele si tufise, suntem oameni seriosi aici la munte, ce mama dracu !

  Reply
 4. Aţi auzit de Daniel Popescu, prieten bun şi client politic al primarului George Scripcaru? El are în concesiune acea cafenea toaletă publică. Am scris despre ea aici: http://foamea12.blogspot.ro/2011/10/news-caffe.html. În plus, Daniel mai are My Place, Kasho Lounge şi o cafenea ridicată de curând lângă Liceul de Muzică.

  Reply
 5. Poate sa faca Primaria chioscuri de informare turistica nenumarate,dar doar chioscuri de informare,fara cafenea…..asa sunt si pe dincolo

  Reply
 6. Nu uitati de prima toaleta-cafenea de pe Warthe!
  Constructia acesteia cuprinde un sir intreg de infractiuni facute in principal de 2 escroace din Primarie, respectiv Dumitrescu Mia (sef serv.Autorizari-Constructii) si Chitac Georgeta-coordonatarea, cu Liceul de stinte ale naturii, de la serv.Patrimoniu si alt vechi escroc-Loga Dumitru tot de la Patrimoniu.
  Pentru a se incadra in P.U.Z.,respectivii s-au folosit in documentatii de alt teren de 600mp, aflat in staga Bibliotecii cetrale; A.C.este pentru constructie definitiva, desi pe domeniul public se pot construi numai constructii provizorii(Legea nr.50/1991); beneficiarul costructiei Metchim prin Spinean Ionel, a afisat panoul obligatoriu de incepere a lucrarilor la terminarea acestora; Consiliul Local, conform legii nu a aprobat nimic(vezi Ordin nr.839/2009).
  Si apropo de floricele primarului reales: tot de 4(patru) ori platiti in plus panselutele si lalelele; mai platiti aceleasi garduri vii de cateva ori in ani diferiti?
  Dati populatiei toate documentele sa numere floricelele, pana se trezeste Curtea de Conturi si alte organe: cred ca v-ar linsa populatia cand va vedea cat ati furat.
  Valabil si pentru cei din C.J.Bv.

  Reply
 7. […] aici. Tagged with  carciuma, centre de informare turistica, parcul […]

  Reply
 8. […] Nu e vorba nici de Lupu ăla care dă papa la bolnavii din spitale, pe bani publici și nici de ăla pentru care vicele de la PSD, Răzvan Popa, făcea lobby la comisia de urbanism să i se aprobe o crâșmă în parcul centrul, despre care scria newsbv.ro AICI. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.