Directorii RAT Braşov, în frunte cu Augustin Pulpea, au fost trimişi în judecată!

Directorii RAT Braşov, în frunte cu Augustin Pulpea, au fost trimişi în judecată!

sursa foto: brasovultau.ro

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brasov au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatilor PULPEA AUGUSTIN, FLOREA CRISTINEL, SPINEAN NICOLAE, VOICU LIVIU si COMĂNESCU CORINA SIMONA pentru săvârsirea infractiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice prevăzută de legea pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

Potrivit procuroprilor anticorupţie, în cursul anului 2010, inculpatul Pulpea Augustin, în calitate de director general al RAT Brasov si inculpatii Florea Cristinel (director economic la RAT Brasov), Spinean Nicolae (director exploatare la RAT Brasov), Voicu Liviu (sef Compartiment Achizitii din cadrul RAT Brasov) si Comănescu Corina Simona (sef Oficiu Juridic din cadrul RAT Brasov), în cadrul procedurii de atribuire a activitătii de ridicare, transport si depozitare a vehiculelor stationate neregulamentar, au eludat dispozitiile OUG nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii  si au încheiat un protocol si două „contractele de asociere” cu doi operatori economici la un pret mai mare fată de oferta făcută de acestia, creându-se o pagubă în patrimoniul RAT Brasov în valoare de 279 441 lei.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de politie judiciară din cadrul DNA Brasov. Cauza a fost trimisă, spre competentă solutionare, Judecătoriei Brasov.

CITEŞTE ŞI: 

Loading...
 1. […] aici. Tagged with  chestii penale, rat, ridicari masini ← […]

  Reply
 2. In atentia D.N.A.: verificati tranzactiile imobiliare ale d-lor Pulpea Augustin (R.A.T.Brasov) si Radnoti Attila (director P.M.Bv), pe care le puteti afla de la Directia Fiscala Brasov, si care evident nu apar pe delaratiile lor de avere. Veti fi f. surprinsi cu ce se ocupau personajele respective, precum si zona de operare.

  Reply
 3. oppps! da politistii de la circulatie care erau in hora asta…unde sunt? unde e dosarul cu ei?
  sa inteleg ca agentii sunt la secret? sa nu fie acuzat seful lor, care are deja vreo 20 de subordonati prinsi in dosare penale, de management defectuos al resurselor umane si schimbat…nu de alta dat am putea avea la SPR un sef pe bune care nu inchide ochii la invartelile subordonatilor. cum se poate ca un agent de la DN sa detina doua masini , cu o vechime sub 5 ani, apartament pe racadau si sa isi construiasca casa in marginea brasovului…nu imi raspundeti..din pensia parintilor, socrilor si din banii de la nunta…
  revenind la pulpea , doar parchetul il putea schimba de acolo..altfel cine o proteja pe angelica, inca soata a primarului in fonctie monser, sa faca afaceri cu firma la care lucreaza…
  cat despre spineanu…despre pierzatorul de serviciu…numai de bine..la parasit si pe el steaua norocoasa a lui costi…prietenii stiu de ce…

  Reply
 4. florine..desluseste taica toata tarasenia..ce terenuri de la ghimbav, cu ce targ, poate si pe alea de pe drumul de poiana, poate si de ce construiesc unii intre blocuri complexuri de nu mai ai lumina nici de la stalp , nu de la soare…astept cu interes…………….

  Reply
  • Vezi pentru inceput, absolut toate comentariile mele de pe „Gazeta Brasovului”; daca le – a deslusit cine trebuie, vom vedea… interesant ca, ziaristii de acolo nu prea reactioneaza, poate inca de teama primarului ales!

   Reply
 5. io fript….imi pare rau de d-nul Pulpea, dar de ceilalti nu…

  Reply
 6. […] CITEŞTE ŞI: Directorii RAT Braşov, în frunte cu Augustin Pulpea, au fost trimişi în judecată! […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap