blog-logo

Diseară, Baniciu cântă live imnul stegarilor

Diseară, Baniciu cântă live imnul stegarilor

„Tinand cont de faptul ca astazi, inaintea partidei cu Dinamo, va avea loc lansarea si filmarea videoclipului imnului oficial al echipei noastre, spectatorii sunt rugati sa ajunga in tribunele Stadionului Tineretului inca de la ora 20.15“, face apel la spectatori conducerea FC Brașov pe site-ul echipei.

Asta deoarece, de la 20.50, Mircea Baniciu va canta live pentru prima data imnul „stegarilor”. De asemenea, acesta va mai fi cantat o data de acelasi interpret si cu 5 minute inainte de intrarea echipelor pe teren pentru startul partidei.

În altă ordine de idei, FC Brasov se confrunta cu probleme medicale serioase inainte de dificilul meci cu Dinamo Bucuresti din cadrul etapei a III-a a Ligii 1. Astfel, Mateiu este suspect de contractura, Bruno Madeira are o contuzie puternica pe genunchi, iar Nasser Menassel este nerefacut dupa o accidentare suferita tot in zona genunchiului, la meciul cu CS Severin. Ca si cand acestea n-ar fi destule motive de ingrijorare pentru gruparea noastra, Nuno Viveiros a facut abia astazi primul antrenament din saptamana aceasta.

Alte articole:   Atribuiri directe pentru parcările de reședință din municipiul Brașov. Acte necesare

Antrenorul Ionut Badea spune ca „pregatim meciul cu Dinamo cu gandul la victorie si concentrarea va fi maxima. Suntem constienti ca intalnim o echipa importanta a campionatului, cu un modul nou de joc, cu un sistem schimbat fata de sezonul trecut, dar si cu cativa jucatori noi. Tucudean se afla intr-o forma buna, a crescut. Este un jucator structural, de forta, un punct de sprijin pe faza ofensiva, dar asta nu inseamna ca nu poate fi blocat”.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] de acelasi interpret si cu 5 minute inainte de intrarea echipelor pe teren pentru startul partidei.citeste toata stirea din newsbv.roRelated Posts:Imnuri care se cântă, Imnuri care se tac (Dumitru Manolachescu, Covasna)Brasov: […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate