blog-logo

publicitate

EXCLUSIV City-managerul Braşovului, Miklos Gantz, uzurpator de calităţi oficiale?!

EXCLUSIV City-managerul Braşovului, Miklos Gantz, uzurpator de calităţi oficiale?!

Miklos Gantz, viceprimarul Brașovului (PDL)

UPDATE Reprezentanţii Primăriei Braşov ne-au declarat că în actul oficial s-a produs o eroare, iar Miklos Gantz nu a mai semnat nicio hârtie în calitate de viceprimar, odată cu preluarea acestei funcţii de către o altă persoană. „Dintr-o eroare, un funcţionar public angajat pe perioadă determinată a transmis copia unui model de somaţie pe care a modificat doar data. I s-a cerut notă explicativă şi după primirea acesteia se va lua o decizie în conformitate cu statutul funcţionarului public“, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Am primit un document la redacţie, semnat în data 31 iulie 2011, de către city-managerul Miklos Gantz, ajuns pe funcţie după ce a candidat de unul singur, pe ultima sută de metri a mandatului primarului George Scripcaru (PDL).

Alte articole:   De astăzi cei care vor călători cu avionul nu vor mai trebui să poate mască în aeroporturi și în cabină

Miklos Gantz a fost viceprimar PDL în mandatul trecut, dar se pare că PDL-iştii, încremeniţi în boicotări de tot felul, au uitat că au pierdut alegerile la nivelul Consiliului Local Braşov, iar Miklos Gantz, în speţă, a semnat o adresă prin care ameninţă mai mulţi locuitori din Braşov că vor fi amendaţi dacă nu îşi demontează în 48 de ore dispozitivele de parcare de pe locurile pentru care nu au mai plătit taxa anuală la Primărie. (Nu comentăm acţiunea Primăriei, care este una legală, cât timp vorbim de domeniul public al municipiului Braşov).

În schimb, surprizele apar la cei care sunt semnatarii adresei cu pricina! Documentul a fost elaborat de Maria Deneş, semnat după ce a fost verificat de şeful de serviciu Gheorghe Drăgoi, vizat de şeful Direcţiei Tehnice a Primăriei Braşov, Attila Radnoti şi aprobat, ATENŢIE!!!!!!!!!!!, de „viceprimarul” Miklos Gantz!

click pe poză pentru a se mări!

Potrivit juriştilor consulataţi de newsbv.ro, practic vorbim de uzurpare de calităţi oficiale, din momentul în care Gantz nu mai deţine această calitate, de viceprimar ales al Braovului. Pot exista şi circumstanţe atenuante: a rămas vechiul formular, cu Miklos Gantz viceprimar. Poate, fata/doamna care a întocmit documentul a lucrat din inerţie, dar apoi avem de-a face cu un şef de serviciu şi un director care au semnat, haideţi să admitem şi aceasta, ca primarul… Dar nu credem că cineva mai poate admite faptul că Miklos Gantz a semnat pentru viceprimar din greşeală…

Distribuie dacă îți place!
  1. Oare acest Gantz, care se ocupa si de cimitirul central, isi mai ia comisioanele rezultate din vanzarile de lumanari s.a.
    Mergeti la cimitirul municipal si veti constata ca Primaria Municipiului Brasov, vinde (de ani de zile) lumanari cumparate de la Baumax si apoi revandute triplu. Bineinteles ca primarul ales cunoaste acest lucru si il tolereaza in continuare!
    Oare care viceprimar va lua in continuare comisioanele?
    Sau e cazul sa intervina DIICOT-ul ca la Blejnar, pentru evaziune fiscala?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.