Accident cu cinci femei pe DN11. Şoferiţa a decedat

Accident cu cinci femei pe DN11. Şoferiţa a decedat

foto: arhivă

Duminică dupăamiază, pe DN11, în localitatea covăsenană Sântionlunca, a avut loc un accident rutier grav care s-a soldat cu rănirea a patru persoane (femei) ce se aflau în autoturism şi cu decesul conducătoarei auto, în vârstă de 55 de ani, domiciliată în municipiul Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Instectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj, a precizat că autoturismul implicat în accident, înmatriculat în judeţul Braşov, în timp ce se deplasa dinspre Târgu Secuiesc spre Braşov a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de peretele unei case.

La faţa locului a fost prezent un echipaj al SMURD care a intervenit pentru scoaterea victimelor ce au rămas încarcerate. Acestea au fost preluate de ambulanţe ale Serviciului Judeţen de Ambulanţă Covasna şi au fost transportate la spital pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tragedie la Voila! Tânăr mort electrocutat!
Loading...
loading...
  1. […] http://newsbv.ro/2012/accident-cinci-femei-dn11-soferita-decedat/ This entry was posted in Stiri Brasov and tagged 1235.ro, aeroport brasov, aeroportul brasov, anunturi brasov, articole brasov, Articole din ziarele, bloguri brasov, blogurile si revistele din Brasov, gazeta brasovului, jurnal 1235, liceul saguna, reviste brasov, stiri brasov, stiri locale, stiri locale brasov, Stiri Locale Brasov | Tagged 1235, stiri video brasov, wiki brasov, wikibrasov.wordpress.com, ziare anunturi brasov, ziare brasov, ziare online brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

    Reply
  2. Dumnezeu sa o ierte!!! Multa tarie familiei de acum incolo!!Sincere regrete!!! Curaj, Alex!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.