blog-logo

Casele de vacanţă la Braşov se scumpesc

Casele de vacanţă la Braşov se scumpesc

Foto. Adrian Copcea

Majoritatea caselor de vacanţă scoase la vânzare în zonele reprezentative pe acest segment au preţuri care depăşesc 100.000 euro, maximul fiind de 2,9 milioane euro pentru o vilă în comuna Domneşti, în condiţiile în care în acest an preţurile au evoluat diferit de la un judeţ la altul.

În Prahova au fost înregistrate cele mai mari reduceri de preţ, casele de vacanţă din acest judeţ fiind scoase la vânzare la preţuri cu 14,8% mai mici decât anul trecut. Pe locul al doilea după procentul de scădere se află Constanţa, cu 9,7%. În Braşov casele de vacanţă s-au scumpit cu 13,3%, conform unei analize www.imobiliare.ro care a luat în calcul ofertele din cele mai reprezentative judeţe pe acest segment.

Alte articole:   PNL Braşov: Primarul Coliban să aibă înţelepciunea să se aşeze la aceeaşi masă cu noi, să colaborăm în interesul cetăţenilor

Aproape 65% din case costă peste 100.000 de euro. Există, totuşi, şi numeroase opţiuni pentru bugete low-cost, 19,7% din anunţuri făcând referire la case de vacanţă cu un preţ de strigare mai mic sau egal cu 60.000 de euro, iar 15,4% din anunţuri se încadrează în intervalul 60.000-100.000 euro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.