blog-logo

Carm Olimp își crește afacerile cu mezeluri preparate tradițional

Carm Olimp își crește afacerile cu mezeluri preparate tradițional

Valentin Șoneriu, director general CarmOlimp

Compania CarmOlimp, specializată în producţia de carne şi preparate din carne, mizează în acest an pe o cifră de afa­ceri în creştere cu aproape 20%, de la 25 de milioane de euro la 29 de milioane de euro. Creşterea se datorează în principal mezelurilor produse în fabrica proprie, acestea urmând să aibă o pondere de 50% din cifra de afaceri pe anul în curs.
Pentru a realiza creşterea într-un timp cât mai scurt, CarmOlimp are în plan să dezvolte reţeaua de distribuţie a mezelurilor pe toata ţara, externalizând serviciul către distribuitorii consacraţi şi solvabili din fiecare judeţ. Fabrica CarmOlimp are o capacitate de producţie de peste 120 tone/zi.
„Punem foarte mare preţ pe calitate şi de aceea toate mezelurile noastre sunt preparate din materie primă proaspată, provenită atât de la fermele proprii cât şi de la alte ferme româ­neşti. Toate produsele noastre sunt realizate după reţete tradiţionale, cu ingrediente naturale, din porc românesc crescut sănătos, afumate cu fum natural. Pe acest segment, de produse naturale, cu reţete tradiţionale tipic româ­neşti, cererea este din ce în ce mai mare”, a declarat Valentin Şoneriu, directorul general CarmOlimp, pentru Bursa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Octavian Jurma: Pentru prima dată în valul 4, viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare

Leave a Reply

Your email address will not be published.